Aktuális PC megjelenések: Új év, új remények

2008. december 29.
2.1621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan itt az újév, a tűzhelyeken fő a lencse főzelék, kezdődik a szilveszteri készülődés, de mi gamerek azért mást is várunk, hiszen a január egy elég kemény indulás lesz a játékszoftver megjelenésekkel kapcsolatban.

Bár túlzottan sok alkotás azért nem fog megjelenni, ami mégis a boltok polcaira kerül, az bizony nem kis név lesz. De azt javaslom, tekintsük át együtt, milyen jó dolgunk is lesz, nekünk PC-s játékosoknak az újév legelső hónapján.

Január 6: Saints Row 2
Január 9: The Lord Of The Rings: Conquest
Január 14: X-Blades
Január 16: CSI: NY
Január 16: Mirror's Edge

Mielőtt ismét felhizlalnánk tízes nagyságrendűre a listánkat, az új év előtt maradjunk meg egy jó erős ötös indításnál, ami így első ránézésre egy elég komoly felhozatalnak tekinthető.

Kezdésnek itt van a Saints Row 2, ami a GTA 4 bukása után most komoly elismerést és ismeretséget válthat ki magának, így akik csalódtak az említett játékban, azok helyezzék figyelmüket a Saints Row második felvonásának irányába, hiszen a stílus lényegében ugyanaz.

Január elején érkezik még a Gyűrűk Ura sorozat újabb kaszabolós tagja, a The Lord Of The Rings: Conquest, ahol a nagyszerű és egyben népszerű történet főként csatajeleneteit élhetjük át monitorainkon. De ne feledkezzünk meg egy szintén nagyon komoly résztvevőről sem január havának közepe tájékán, aki az X-Blades nevet viseli. Bizony, szemfüles olvasóink már többször is olvashattak róla oldalunkon, hiszen az anime amazon története elsőre is elragadja a játékosokat, kompromisszumok nélkül.

Bár a CSI: NY című népszerű sorozatról már készült játék, az új, amit már múlt évben vártunk, minden eddigin túl szeretne tenni, január közepén ő is feltelepülhet számítógépünkre. A sort jelen listánk végén a konzolokon már debütált Mirror's Edge zárja, reméljük a PC-s tábor nagyobb örömujjongással fogja fogadni, mint az említett kollégák. Ők lennének tehát az új évet nyitó felhozatal, a többiről majd jövő év elején szót ejtünk, addig is lehet gyűjteni a malacperselyben, hiszen soha ennél rosszabb kezdést.
5 hozzászólás

Maniac

16 éve, 7 hónapja és 16 napja

De Európában lakunk, szóval érted...kacsintó smiley Neked is igazad van, meg a cikknek is...kacsintó smiley Nincs vita!mosolygó smiley Amúgy örvendek, hogy ismét az oldalon bóklászol, régen láttalak...mosolygó smiley

válasz erre

Csokis

16 éve, 7 hónapja és 16 napja

Nem, hanem amerikában. Ellenben Európa nem szerepel a cikkben. kacsintó smiley

válasz erre

Maniac

16 éve, 7 hónapja és 16 napja

Csokis írta:
A CSI New York ? THE GAME már megjelent. meglepődött smiley
Európában? A forrásaim szerint még nem... De utánanézek...

válasz erre

Csokis

16 éve, 7 hónapja és 16 napja

A CSI New York ? THE GAME már megjelent. meglepődött smiley

válasz erre

Lac

16 éve, 7 hónapja és 17 napja

Az X-Blades nagyon megfogott, a Saints Row-ró életemben nem hallottam (lassan ki kéne mászni a fejemre húzott vödör alól...)röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja