Aktuális PC megjelenések: tömeges csúszások

2008. szeptember 15.
2.0751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt heti megjelenési lista óta enyhe csúszásokat láthatunk a heti frissülésben.

Több nagyobb név is csúszik egy teljes hetet, de ez ilyenkor már nem igazán számít. A szeptember 19-ére ígért nevek közül a The Witcher: Enhanced Edition és a Birth Of America második része lesz csak aktuális, illetve ideszabadult a Mount & Blade is. De várjuk a hétre a Warhammer MMORPG-t is, mellette tényleg nem mehetünk el szó nélkül. Azonban csúszik a Crysis kiegészítő és még rengeteg nagyobb név is, lássuk az aktuális top 10-est.

Szeptember 26: Crysis: Warhead
Szeptember 26: Sid Meier's Civilization IV: Colonization
Szeptember 26: Mirror's Edge
Szeptember 26: Rise Of The Argonauts
Szeptember 26: X3: Terran Conflict
Szeptember 26: Age Of Booty
Szeptember 26: Legend: Hand Of God
Szeptember 26: Secret Files 2
Szeptember 26: So Blonde
Szeptember 26: Galactic Civilizations II: Endless Universe

Mint láthatjuk több név is átigazolt szeptember 26-ára, amely napon még érkeznek hozzánk finomságok, de ez az éppen toppon lévő tíz játék, így azok majd a jövő heti listába fognak helyet kapni. Bár szinte biztos vagyok benne, hogy ezek közül is látni fogunk még pár darabot az elkövetkezendő héten, de annyi baj legyen. Az első hat nevet már múlt héten összefoglaltam néhány szóban, így helyezzük figyelmünket az új üdvöskékre. Az első új név, melyet jövő hét péntekre várunk a Legend: Hand Of God, amely az RPG műfajt szeretné erősíteni a Diablo nyomdokain. Aztán itt lesz velünk a Secret Files második része is, amelynek leginkább a kalandjátékosok örülnek, hiszen az első részben megismert Nina és Max történéseit követhetjük majd nyomon. Azonban a kalandjáték őrület itt még nem ér véget, a So Blonde képében inkább a stílust kedvelő hölgyeknek szeretnének kedvezni, ellenben érdekes sztorinak nézünk elébe így férfi bajtársak is bátran próbálják csak ki. Az űrstratégák sem maradnak ám játék nélkül, hiszen érkezik a Galactic Civilization II új kiegészítője, amelyhez még az alapjáték sem fog kelleni ellenben jó pár órára a gép elé kötheti a stílus kedvelőit.

Ennyi lett volna erre a hétre, legközelebb már talán belepillanthatunk az októberi játékokba is, de ne szaladjunk annyira előre, hiszen még minimum kettő darab nagy név biztosan érkezik ebben a hónapban, amelyekről jövő héten beszámolok majd nektek.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ha a jó ügy érdekében történik a csúszás, akkor tegyük át azt a piros betűt a naptárban szeptember 26-ra.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja