Aktuális PC megjelenések: októberi labdarúgás

2008. szeptember 29.
3.0111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Két nap van hátra és el is ment az első hónap az iskolából.

Azonban a nem kissé borús szeptember nem telt el eseménytelenül. A nagy várományosokat hiánytalanul megkaptuk, kivétel egyedül a Mirror's Edge, így nem maradt más hátra, mint belekóstolni az októberbe. Mi is vár ránk ebben a csodálatos hónapban, amikor a nappalok egyre rövidebbek és egyre több időnk marad a játékra. (Na ez az ami nem igaz, de jól hangzik...) Nem is ragoznám tovább a dolgokat, vessük rá magunkat a teljesen friss listára, amiben még egy utolsó szeptemberi cím is helyet foglal.

Szeptember 30: A Stroke of Fate
Október 3: FIFA 09
Október 10: Lego Batman: The Video Game
Október 15: Pro Evolution Soccer 2009
Október 17: Saints Row 2
Október 24: Moto GP 08
Október 24: Spider-Man: Web On Shadows
Október 24: Far Cry 2
Október 24: Dead Space
Október 28: X-Blades

A felsorolt nevek közül bár van ami szerintem egy kicsit tolódni fog, ellenben most nézzük az elénk rakott tényeket. Egyetlen szeptemberi címünk egy kalandjáték, az A Stroke of Fate, amely a holnapi nap folyamán lát hivatalosan napvilágot. A játék a II. Világháborús Németországba fog elrepíteni minket és a kor minden "szépségével" együtt kell majd nyomozgatnunk. Erre a hétre várjuk azonban a labdarúgás szerelmeseinek egyik új üdvöskéjét, a FIFA sorozat folytatásának aktuális epizódját, azonban ha egy kicsit lejjebb helyezzük tekintetünket láthatjuk a PES 2009-et is a sorban, megjelenésre várva. A foci rajongók ebben a hónapban biztosan összeteszik a két kezüket.

Azonban a lego sorozat sem hagy minket cserben, hiszen új szériája a Lego Batman is napvilágot lát két hét múlva pénteken, de a GTA-klón Saints Row második része sem várat már többet magára. A sportjátékok szerelmesei örülhetnek, mert jön az újabb motorverseny évad, a MOTO GP 08 képében, de ismét kapunk egy Pókember játékot, aminek már valahogyan nem tudunk túlzottan örülni... Az igazi bukfenc azonban most következik, hiszen bizony-bizony eljön októberben a Far Cry 2 és a szintén hatalmas várományos Dead Space is úgy gondolta megjelenik. Így bármennyire is elfogult vagyok, két sikerjátékunk már biztosan akad októberben. Október végi dátummal már szinte majdnem a végén, de itt az anime-hercegnő főszereplésével az X-Blades is, amely egyre jobban úgy tűnik, hogy az említett stílusba átültetett Tomb Raider lesz, ami természetesen egyáltalán nem baj.

Na, de azért október 28.-a után sem fog megállni az élet, még minimum kettő, de sokaknak még több sikerjáték biztosan befut, de ezek kiléte még egyenlőre maradjon csak talonban. Elég ha egyszer ezek közül szemezgeted ki azokat, amiket meg szeretnél venni és sokan reménykedjünk, hogy a Far Cry 2 ideér a gyűjtői kiadással is. Ha valamelyik játék felkeltette a figyelmed, akkor az oldalon szinte mindegyikről találsz bővebben is információt vagy mozgóanyagot. Nézz körbe bátran!
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

Újabb remek címek, ha nem késik egyik sem, piros betűs napok lesznek a naptárban röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja