Aktuális PC megjelenések: Nyakunkon a GTA 4!

2008. december 01.
2.4681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elérkezett december első napja és ésszel szinte felfoghatatlan milyen gyorsan telik-múlik az idő.

A legjobb támpont ennek érzékelésére talán az, hogy a Grand Theft Auto negyedik epizódja ezen a héten végre megérkezik a boltok polcaira, pontosan szerdai napon, tehát végre mi, PC-sek is átélhetjük ennek a remek játéknak az apróságait. Az idő felgyorsulására pedig egyetlen magyarázatot tudok, ami az lenne, hogy rengeteg nagyon jó játékkal gazdagodtunk az utóbbi időben és az önfeledt játszadozásba enyhén szólva is belefeledkeztünk. Van ez így... Nézzük át, hogy decemberben is így leszünk-e:

December 2: Hired Guns: The Jagged Edge
December 3: Grand Theft Auto IV
December 5: Steel Fury: Kharkov 1942
December 6: Shaun White Snowboarding
December 9: Runes of Magic
December 12: Rise Of The Argonauts
December 12: Prince Of Persia
December 12: Brain Training For Dummies

Minden bizonnyal észrevettétek, hogy most nem 10, csak 8 szereplő kapott helyet a listán, ennek oka pedig, hogy más alkotás nincs pontosan betárazva még erre a hónapra. Van több játék is, ami 2008 decemberére van meghirdetve, de pontos nap nincs, így butaságokat nem közlünk, értelemszerűen. De úgy gondolom a GTA 4 mellett nem is nagyon kell nekünk más játék, hiszen Karácsonyig minimum leköt mindenkit, utána meg úgyis bejglit kell enni, meg pezsgőzni, szóval akkor senki sem ér rá játszani. Viszont ha valakinek mégis maradna ideje másra is, akkor elárulom, hogy december második napján, azaz holnap érkezik a régóta várt Hired Guns: The Jagged Edge, ami a Jagged Alliance harmadik epizódjának is nevezhető, tehát aki a sorozatot ismerte, az itt is meg fogja találni számításait.

A csütörtöki napnak leginkább a tankszimulátor őrültek örülhetnek, hiszen ugye a héten kilövésre kész a Steel Fury: Kharkov 1942 és remélhetőleg hatalmas robbanással be is tör a komolyabb üzletekbe. Hogy a jó öreg Mikulás bácsi napján is akadjon egy kis játszani való, nem csak hópótlónak, hanem snowboard mániásoknak is elérkezik a sportág egyik kiválóságának a nevével fémjelzett hódeszkás játék, ami remélhetőleg mindent tarolni fog. Mivel a legjobb időtöltés a karácsonyi nagy kajálások mellett egy tartalmas játék végig vitele, mindig valami RPG kerül nálam terítékre. Ha többen éreztek ugyanígy, akkor jó hír, hogy érkezik rögtön kettő is, igaz a Runes Of Magic egy MMO változata az említett stílusnak, de mérföldekkel jobb a mostanában futó ingyenes alkotásoknál. A Rise Of The Argonauts a görög mitológia szépségeit hozza majd el nekünk RPG változatban, tehát aki ennek a témakörnek a szerelmese, az is megtalálja a neki valót... Unatkozni nem fogunk, az biztos!

Viszont a mostani aktuális lista szintén egyik vezető játékának nevezhető a Prince Of Persia legújabb része, amit rengetegen várnak, több, gondolom már mindenki által végletekig ismert tényező miatt. Hát várjuk, az biztos, mint ahogyan a casual réteg a Brain Training For Dummies-t, egy szokványos puzzle játék képében és amivel majd az új év első napján méltóképpen eljátszogathatunk, hiszen akkor lehet senkinek nem lesz ereje komolyabban megerőltetni az agysejtjeit.

Ők lennének tehát azok a szerencsés befutók, akiknek a legnagyobb esélyük van a kivilágított fenyőfa alá feküdniük, de úgy gondolom vitathatatlan, hogy a most következő hét a Grand Theft Auto 4 hete lesz, aminek most örüljünk nagyon és számoljuk vissza a perceket...
5 hozzászólás

alphadog20

12 éve, 11 hónapja és 5 napja

Azthittem a gta december 2-kán jelenik meg de azt az egynapot kibirom

válasz erre

Maniac

12 éve, 11 hónapja és 5 napja

"Majd küldök egy privátot." Csak nyugodtan!

válasz erre

Csokis

12 éve, 11 hónapja és 5 napja

Jaja, az October számomra egy fos. De legalább ott voltam az Árnyak "búcsúkoncertjén" a szigeten, mikor bejelentette az énekes, hogy ez az utolsó koncert és feloszlanak. Én meg csak lestem! Ez van. Egyébként nagyon hasonló az ízlésünk, ahogy elolvastam az adatlapod. Majd küldök egy privátot.

válasz erre

Maniac

12 éve, 11 hónapja és 5 napja

Hát a Rise Of The Argonauts-ot én is nagyon várom, meg soron van a Gothic 3 kiegészítője (nem érdekelnek a kritikusok) és a Karácsonyom tökéletes lesz! Látom az aláírásod az Árnyak zenekartól van... Jók voltak, kár, hogy vége... Az October már nem olyan...

válasz erre

Csokis

12 éve, 11 hónapja és 5 napja

Ebből igazán a Rise Of The Argonaut-ot várom, de nagyon! Másodikként pedig az új Prince of Persia rész érdekel, ha már az IGN-en 9.3-at kapott! A GTA4 engem annyira nem érdekel, mint ahogy a többi GTA rész se kötött le. No meg elnézve egy német újság tesztjét, valami hihetetlen gépigényes produktum lett belőle. Igaz, az optimális gép meg van hozzá az 1280x1024 medium szinthez.

válasz erre
GTA 4
3.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt