Aktuális PC megjelenések: Közeleg a világháború

2008. november 10.
2.5881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Lassan itt állunk november közepén és már most rengeteg játék megjelent, amit biztos mindenki szívesen látna a karácsonyfa alatt, de ha hiszitek ha nem, még lehet fokozni a kedélyeket.

Érdekes, hogy ezen a héten három világháborús tematikájú játék is elérkezik drágalátos személyi számítógépünkre, viszont nem vitás, az MMORPG rajongók örülnek a legjobban, hiszen csütörtökön megjelenik a World Of Warcraft új kiegészítője, aminek következtében jöhet a dolgozóknak a táppénz, az iskolásoknak az igazolás kéregetés, a munkanélkülieknek meg az élvezet, ha-ha! Tekintsük is át rögtön a kiegészült listát!

November 13: World Of Warcraft: Wrath Of The Lich King
November 14: Call Of Duty: World At War
November 14: Chronicles of Mystery: The Scorpio Ritual
November 14: World War One
November 14: Football Manager 2009
November 14: Steel Fury: Kharkov 1942
November 18: EverQuest II: The Shadows Odyssey
November 18: Lord Of The Rings Online: Mines Of Moria
November 21: Tomb Raider: Underworld
November 21: A Vampyre Story

A november 18-as EverQuest kiegészítőig a lista ismert, múlt héten azt a részleget áttekintettük, viszont felütötte a fejét új versenyzőként három nem is akármilyen név. MMORPG, popsibámuló és kalandozni vágyó rajongók most figyeljenek oda.

Először is a masszív multiplayer játékosok örömére, hamarosan napvilágot lát a Lord Of The Rings Online legújabb kiegészítője, hogy egy kicsit odaverjen a WoW-nak és megmutassa nekünk Moria bányáit, ahol újabb és minden eddiginél merészebb kalandjaink lesznek. A Gyűrűk Ura rajongók biztosan repesnek az örömtől, na de aki férfi ember, az nem tud nem odafigyelni az új Tomb Raider epizódra, ami végre valahára eljön közénk. Lara néne ismét megmutatja magát, elölről-hátulról, kalandozhatunk vele jobbra-balra és barátnőink ismét féltékenységi rohamokban kitörve hagyják el otthonainkat, mert mi virtuális szerelembe estünk. Ez ezzel jár kérem szépen, a Tomb Raider sorozat ilyen. Nem lehet nem szeretni!

Az igazi szenzáció sokak számára mégis csak ezután jön, hiszen az A Vampyre Story nagy nehezen összeszedte magát és a kalandjátékosok elkápráztatására végre feltelepíthetjük és megnézhetjük, ezt a jó ég se tudja már mióta várt játékot. A hiánypótlónak tűnő alkotásból minél előbb azon leszünk, hogy beszerezzünk egy példányt és megmutassuk nektek, mert megérdemli a figyelmet. Unatkozásnak nyoma sem lesz november közepéig, ez biztos, de megígérhetem, hogy jövő héttől ismét tovább feszítjük a húrt...
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljapityuska profiljagery1113 profilja