Aktuális PC megjelenések: Közelednek az autótolvajok

2008. november 24.
2.3131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kellemesen hideg reggelre ébredtünk, így az én feladatom most az lenne, hogy felvidítsak mindenkit, mert a hideg ellenére, mosolyra még görbülhet a szánk.

És ez a folyamat remélem be is következik, főleg azért, mert egy hét maradt novemberből és december elején ugye már mindenki bekarikázott egy dátumot, amikor is a Grand Theft Auto legújabb epizódja PC-n is tiszteletét teszi végre valahára. A türelem ráncot terem, szóval ha nem bírjátok ki addig, akkor nézzetek körül az aktuális megjelenési listán, ahol lehet, hogy találtok egy kis feledtető játékot a nagy autólopások előtt. Nos!

November 27: Chronicles Of Spellborn
November 28: Heist
November 28: Madagascar: Escape 2 Africa
November 28: Singularity
November 28: Tank Combat
December 2: Grand Theft Auto IV
December 5: Steel Fury: Kharkov 1942
December 12: Rise Of The Argonauts
December 12: Prince Of Persia
December 12: Brain Training For Dummies

Egy teljesen friss és lecserélődött listát köszönthetünk, ahol bizony nem mindegyik név ismert maradéktalanul. Kezdésnek itt egy fantasy MMORPG, ami a sok-sok unalom mellett hoz némi változatosságot is a stílusba, viszont az Unreal grafikus motor sajnos itt is megtalálható. A Heist neve nem összekeverendő az ezredfordulón megjelent RTS formációval, a név most egy szabad játéktérrel rendelkező akció játékot takar, ami a 60-as évek San Fracisco-jába repít el minket. Bár a megjelenése körül komoly problémák voltak, meglepő, hogy most itt van...

Aki egy kis lazításra vágyik, az is megtalálhatja a neki való játékot, hiszen a már most nagy sikernek ígérkező Madagaszkár második epizódjához itt a játékverzió, amiben megint előtérbe kerül a móka és kacagás. A szintén ezen a héten debütáló Singularity már komolyabb vizekre evez és a Timeshift nyomdokain haladva szeretne érvényesülni FPS stílusban, reméljük sikerrel jár.

A pénteken debütáló Tank Combat név gondolom elég egyértelmű ahhoz, hogy bármit is kelljen róla írnom, de ezt megtetézi a GTA 4 neve, amihez úgy gondolom ismét nem kell mondatokat írnom, hiszen aki él és virul, az keni-vágja a témát.

A Steel Fury: Kharkov 1942 a Tank Combat-hoz hasonlóan a tankszimulátorok világát fogja erősíteni, a kisebb csúszás után Mikulás előtt ő is megérkezik még. A karácsonyi dömpinget most a Rise Of The Argonauts és a Prince Of Persia fogja leginkább megtolni, míg előbbi cím novemberről lett decemberre datálva (reméljük véglegesen), addig utóbbi is csúszott pár napot hátrafelé, de még ebben az évben beleférnek a kívánságlistánkba. Végezetül pedig egy casual játék maradt, a Brain Training For Dummies, ami az ünnepekhez való közeli megjelenésének hála, elképzelhetően nagy sikereket fog elérni ezekben a körökben, hiszen a hagyományos puzzle játékok sorát fogja erősíteni.

A december már túl nagy meglepetéseket jelen pillanatban nem tartogat, viszont játékokkal azért el leszünk árasztva. Jövő héten minden kiderül...


3 hozzászólás

Maniac

12 éve, 11 hónapja és 11 napja

Én úgy tudom ingyenes lesz...

válasz erre

alphadog20

12 éve, 11 hónapja és 11 napja

EZ lenne az MMo Chronicles Of Spellborn ? És ez fizetös?

válasz erre

Cyb

12 éve, 11 hónapja és 11 napja

G T A G T A G T A áááááááááááááá

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt