Aktuális PC megjelenések: Közelednek az autótolvajok

2008. november 24.
2.4531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kellemesen hideg reggelre ébredtünk, így az én feladatom most az lenne, hogy felvidítsak mindenkit, mert a hideg ellenére, mosolyra még görbülhet a szánk.

És ez a folyamat remélem be is következik, főleg azért, mert egy hét maradt novemberből és december elején ugye már mindenki bekarikázott egy dátumot, amikor is a Grand Theft Auto legújabb epizódja PC-n is tiszteletét teszi végre valahára. A türelem ráncot terem, szóval ha nem bírjátok ki addig, akkor nézzetek körül az aktuális megjelenési listán, ahol lehet, hogy találtok egy kis feledtető játékot a nagy autólopások előtt. Nos!

November 27: Chronicles Of Spellborn
November 28: Heist
November 28: Madagascar: Escape 2 Africa
November 28: Singularity
November 28: Tank Combat
December 2: Grand Theft Auto IV
December 5: Steel Fury: Kharkov 1942
December 12: Rise Of The Argonauts
December 12: Prince Of Persia
December 12: Brain Training For Dummies

Egy teljesen friss és lecserélődött listát köszönthetünk, ahol bizony nem mindegyik név ismert maradéktalanul. Kezdésnek itt egy fantasy MMORPG, ami a sok-sok unalom mellett hoz némi változatosságot is a stílusba, viszont az Unreal grafikus motor sajnos itt is megtalálható. A Heist neve nem összekeverendő az ezredfordulón megjelent RTS formációval, a név most egy szabad játéktérrel rendelkező akció játékot takar, ami a 60-as évek San Fracisco-jába repít el minket. Bár a megjelenése körül komoly problémák voltak, meglepő, hogy most itt van...

Aki egy kis lazításra vágyik, az is megtalálhatja a neki való játékot, hiszen a már most nagy sikernek ígérkező Madagaszkár második epizódjához itt a játékverzió, amiben megint előtérbe kerül a móka és kacagás. A szintén ezen a héten debütáló Singularity már komolyabb vizekre evez és a Timeshift nyomdokain haladva szeretne érvényesülni FPS stílusban, reméljük sikerrel jár.

A pénteken debütáló Tank Combat név gondolom elég egyértelmű ahhoz, hogy bármit is kelljen róla írnom, de ezt megtetézi a GTA 4 neve, amihez úgy gondolom ismét nem kell mondatokat írnom, hiszen aki él és virul, az keni-vágja a témát.

A Steel Fury: Kharkov 1942 a Tank Combat-hoz hasonlóan a tankszimulátorok világát fogja erősíteni, a kisebb csúszás után Mikulás előtt ő is megérkezik még. A karácsonyi dömpinget most a Rise Of The Argonauts és a Prince Of Persia fogja leginkább megtolni, míg előbbi cím novemberről lett decemberre datálva (reméljük véglegesen), addig utóbbi is csúszott pár napot hátrafelé, de még ebben az évben beleférnek a kívánságlistánkba. Végezetül pedig egy casual játék maradt, a Brain Training For Dummies, ami az ünnepekhez való közeli megjelenésének hála, elképzelhetően nagy sikereket fog elérni ezekben a körökben, hiszen a hagyományos puzzle játékok sorát fogja erősíteni.

A december már túl nagy meglepetéseket jelen pillanatban nem tartogat, viszont játékokkal azért el leszünk árasztva. Jövő héten minden kiderül...


3 hozzászólás

Maniac

16 éve, 8 hónapja és 24 napja

Én úgy tudom ingyenes lesz... mosolygó smiley

válasz erre

alphadog20

16 éve, 8 hónapja és 24 napja

EZ lenne az MMo Chronicles Of Spellborn ? És ez fizetös?

válasz erre

Cyb

16 éve, 8 hónapja és 24 napja

G T A G T A G T A menő smileyáááááááááááááá

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja