Aktuális PC megjelenések: katonák és quadok az úton

2008. szeptember 22.
2.4691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt héten hírül kaptuk, hogy a Mirror's Edge elég szépen elhúzódik megjelenésileg, nem kizárt a 2009-es megjelenés sem, azonban nincs okunk a búsulásra.

A megjelenési dátumok ugye akár naponta is megváltozhatnak, így mégis megjelent már 19-én a Crysis és olyan nevek csatlakoztak az aktuális listához, mint a Pure vagy éppen a hatalmas várakozásnak örvendő Brothers In Arms új része, a Hell's Highway. Böngésszük is át a listát, amely ismételten szeptember 26-ára lett kiélezve.

Szeptember 26: Galactic Civilization II: Endless Universe
Szeptember 26: Igor
Szeptember 26: Sid Meier's Civilization IV: Colonization
Szeptember 26: X3: Terran Conflict
Szeptember 26: Legend: Hand Of God
Szeptember 26: Secret Files 2
Szeptember 26: So Blonde
Szeptember 26: Pure
Szeptember 26: Brothers In Arms: Hell's Highway
Szeptember 26: Dark Horizon

Bár a szeptember még tartogathat nekünk meglepetéseket, hiszen erre a hónapra várjuk a Sacred második részét is, de valószínűnek tartom, hogy a jövő héten már szinte csak októberi dátumokkal fogunk találkozni, ahol nem kizárt több itt található név is tiszteletét veszi majd. De ne haladjunk előre, nézzük át tüzetesebben a listát.

A már régóta itt lebzselő nevekre nem szeretnék ismételten kitérni, helyezzük figyelmünket a listára újonnan felkerült tagokra. Első új fiúként Igor-t köszönthetjük platformunkon majd, aki a megjelnt filmből lett átigazolva monitorra is egy kis akció / kalandjáték keretein belül. Filmadoptációról van szó, így sokat ne várjatok tőle, de egy kis délutáni mókának tökéletes lehet. Újdonságként köszönthetjük majd az iszonyatos izgalmakkal kecsegtető Pure-t is, ahol quadokkal száguldozhatunk majd és ugrálhatunk szédítő magasságokba. Adrenalin a maximumon. Azonban sokaknak most dobban meg a szíve, hiszen 26-ára várjuk nagyon nagy szeretettel az új Brothers In Arms-t is, amely ugyebár a Market Garden hadműveletet fogja majd lemintázni nekünk és minden elődjénél véresebb és reálisabb megközelítésben. Utolsónak pedig ide szemtelenkedett még a Dark Horizon is, amely ugyebár az űr végtelen sötétjét hívja segítségül egy kis szimulátorra és stratégiára éhes játékrajongóknak. Szépen összeállt a lista, de jövő héten már belekukkanthatunk az októberbe is, amely megint tartogat nekünk pár meglepetést...
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 napja

nemértek

válasz erre

Maniac

13 éve, 1 hónapja és 19 napja

Nézd ha torrentről lekalózkodod, mert ott fennt van, az nem azt jelenti, hogy hivatalosan meg is jelent... Bocccssss...

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 19 napja

vais a demó az is az átalakitott verzió

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 19 napja

a Pure három napja megvan PC-n, úgyhogy nem tudom milyen megjelenés ez....

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljasoami profilja