Aktuális PC megjelenések: Üljenek a fiúk ölébe a lányok, ha másképp már nem férnek el!

2008. október 20.
2.3181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kis barátaim elérkezett a nagy októberi megjelenési lista csúcspontja.

Ehhez kétség sem férhet. Szinte nyüzsögnek a megjelenésre váró játékok és alig férnek el a felsorolásban. Olyan nevek, amelyekről már hónapok óta szólnak a híradások, végre elérkeznek hozzánk és csúszás kizárva, mivel a lényeg már aranylemezen van. Az apróságok meg majd csak elérkeznek valamikor. Két szomorú hírem van csak. Az egyik az A Vampyre Story, ami itt lebzselt végre október hónapra datálva, azonban ismét csúszik szegényem, amin már őszinte leszek, nem nagyon tudunk meglepődni. Pedig nagyon hiányzik már ő a kalandjátékok világában, de bővebben majd akkor, ha aktuális lesz. Ugyanez a szitu a Saints Row 2 esetében is sajnos, ő elviekben novemberre lett datálva. De helyezzük most inkább figyelmünket a friss listára.

Október 24: Far Cry 2
Október 24: MotoGP 08
Október 24: Spider-Man: Web Of Shadows
Október 24: Dead Space
Október 24: Rhiannon: Curse Of The Four Branches
Október 24: Bully: Scolarship Edition
Október 31: James Bond: Quantum Of Solace
Október 31: Fallout 3
Október 31: MySims
Október 31: Command & Conquer: Red Alert 3

Október hónap, mint látjuk nem csak évszak szerint szép, hanem a játékvilágban is bearanyozott. Ebben az évben legalábbis kiemelkedően. A Far Cry 2 és a Dead Space már csak karnyújtásnyira van, de nem mehetünk el szó nélkül az újdonságok mellett sem. Itt van rögtön a Fallout 3 és a C&C: Red Alert 3, mint a két nagy várományos, őket bizonyára senkinek nem kell bemutatni, mint ahogyan a James Bond játékot sem. A már most a legjobb filmadaptációként emlegetett játék demóját nyilván már mindenki kipróbálta, hamarosan jön a teljes is, tessék rástartolni.

Azonban nem hagyhatjuk még szó nélkül a MySims PC-s debütálását sem, ami mint a neve is elárulja, egy Sims változat manga környezetben, végletekig leegyszerűsítve, értelemszerűen az alsóbb korosztály illetve a csodálatos női nem számára. Direkt hagytam a végére a Rockstar játékát, a Bully-t, ami anno enyhén szólva is botrányosra sikeredett konzolon és itt az ideje a PC-s változatnak is. PS2-n már sikerült kijátszanom, nekem nagyon bejött, PC-n pedig számolhatunk néhány újítást és szebb grafikát is neki, szóval semmiképpen se hagyjuk majd ki a vásárlási listánkból. Következő héten ha nem számolhatunk nagyobb csúszással, már lehetséges, hogy belekóstolunk a novemberbe is. Na az a hónap megint nem lesz egyszerű. De ez így van rendjén! Kuporodjatok be a szobátokba és élvezzétek ezeket a csodálatos alkotásokat. Jó játékot mindenkinek!
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja