Aktuális PC megjelenések: Crysishelyzetben vagyunk

2008. szeptember 08.
2.1421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ismét elérkezett egy újabb hét ismét lesz egy nagy adag megjelenésünk az elkövetkezendő időszakban.

A múlt héten a The Tomorrow War zárta a listát szeptember 12.-ére datálva, így most onnan folytatjuk a menetet. Bár csak egy cím jelenik meg a héten, mert az összes átcsúszott a következőre, ellenben igazi sikerjátékokat fog ránk zúdítani a szeptember. Lássuk is az aktuális európai megjelenési lista esedékes top 10-esét:

Szeptember 12: Hardy Boys: The Hidden Theft
Szeptember 18: Warhammer Online: Age Of Reckoning
Szeptember 19: The Witcher: Enhanced Edition
Szeptember 19: Birth Of America II: Wars In America 1750-1815
Szeptember 19: Crysis: Warhead
Szeptember 19: Sid Meier's Civilization IV: Colonization
Szeptember 19: Mirror's Edge
Szeptember 19: Rise Of The Argonauts
Szeptember 19: X3: Terran Conflict
Szeptember 19: Age Of Booty

Mint láthatjuk eléggé összetömörült a lista, a szeptember 19-ét úgy látszik nagyon megszerették. Olyannyira, hogy még marad játék erre a napra, de azt majd legközelebb.

A listát a Hardy Boys nyitja most, amely röviden tömören egy regényt szeretne feldolgozni kalandjáték formájában, ezt követi jövő hét csütörtökön a Warhammer MMORPG-je, amit minden bizonnyal nem kell senkinek sem bemutatni. Aztán jön a hatalmas sorozó tűz, 19-én ugyanis egy havi fizetést is ott lehet hagyni a játék boltokban, mert érkezik a The Witcher felturbózott és javított verziója, a Birt Of America folytatása, amely az RTS fanatikusoknak szeretne kedvezni és az 1750-1815-ig feldolgozó amerikai történelmet szeretné visszaadni nekünk. A sor nem apad még el, a talán legnagyobb várományos Crysis: Warhead is befut illetve Sid Meier's Colonization-jének az újrafeldolgozása, de megkapjuk végre a Mirror's Edge-t is, amely ugyebár szintén a játékos társadalom vegyes érzelmeiről híres. Az aranygyapjú legendája RPG-be ültetve, igen ő a Rise Of The Argonauts, szintén 19-én látogat el gépeinkre, de az űrszimulátor rajongok is fellélegezhetnek, mert támad az új X3 is. Végül pedig egy casual játék zárja a mostani aktualitásokat, ez nem más, mint az Age Of Booty, amelyről nemrég írtam egy kisebb összefoglalót, tessék utánanézni.

Azt hiszem unatkozás nélkül kezdődik az ősz, s bár megkezdődött az iskola, a hűvös őszi délutánjainkon feledtetni fogja velünk ez a sok-sok finomság...
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

Micsoda címek, piros betűs nap lesz? Warhead, Witcher, Civilization, Mirror's Edge, csak hogy a 4 legjobbat említsem, egyazon napon. Készítsük a pénztárcákat

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljagery1113 profiljaGargameth profilja