Aktuális PC megjelenések: A nevem Bond! James Bond!

2008. október 27.
2.4351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elérkezett október hónap vége is.

A fák levelei egyre jobban színesednek, egyre hidegebb lesz kinn az idő és egyre többet vagyunk szobánk számítógépesített részlegén. Miért is? Mert hihetetlen sok és minőségi játék jelent meg egy hónap alatt és még hátra van három nagy cím. De álljunk meg egy szóra! Nagyjából átfutottam a novemberre ígért címeket és bátran jelentem ki, hogy a november még durvább lesz megjelenéseket tekintve, mint az október volt. Néhány kisebb név már most is feltűnik aktuális listánkon, de ez csak a desszert. Helyezzük is tekintetünket a felsorolásra.

Október 31: Nancy Drew: The Haunting Of Castle Malloy
Október 31: James Bond: Quantum Of Solace
Október 31: FIFA Manager 09
Október 31: Fallout 3
Október 31: MySims
Október 31: Command & Conquer: Red Alert 3
November 7: Men Of War
November 7: The Tomorrow War
November 7: Saints Row 2
November 7: Cryostasis: Sleep Of Reason

A Far Cry 2 és a Dead Space sikeresen legördült a futószalagról, így aki még azokkal játszadozik húzzon bele, diákoknak úgyis őszi szünet van, lehet játszani reggeltől estig. Azért is mondom ezt, mert bizony néhány nap és megjelenik a James Bond játék, a Fallout 3 és a Red Alert 3 is végre. Ez a triumvirátus pedig jó ideig lekötheti a fanatikusokat.

Azonban ne is időzzünk túl sokat itt, vágtassunk rögtön novemberre. Itt van kezdésnek rögtön egy világháborús tematikába öltöztetett RTS, a Men Of War, ami eleddig még nem látott hadszínterekre fogja elkalauzolni a játékost. Második újdonságként az űrszimulátor rajongók örülhetnek, a The Tomorrow War ugyanis ebben szeretne nagyot villantani, amiben a történet ugyanolyan fontos lesz, mint a megvalósítás, így a fanatikusoknak melegen ajánlott.

A Saints Row 2 is sikeresen megkerült, de még így is tudja tartani az ütemtervet, miszerint a GTA 4 előtt megjelenjen. Gondolom az alkotást senkinek sem kell bemutatni... Utolsó szereplő aktuális listánkon a Cryostasis névvel ellátott játék, ami egyik személyes nagy várományosom. A túlélő horror kategóriába passzítható játék rengeteg új ötlettel szeretne berobbanni a piacra, mivel kis név még sokan nem ismerik sajnos. Pedig ez az a játék, ahol tényleg a túlélésért folyik a harc, ahol tényleg foggal-körömmel küzdünk majd az életünkért. Kíváncsian várjuk, mint ahogyan a többi szereplőt is természetesen. Jövő héten pedig újabb címekről hullik le a lepel, kísérjétek figyelemmel...
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 napja

mar nem birok varni

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 napja

locsics

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt