Aktuális japán hardvereladások: Zsebkirályság

2009. április 03.
1.6311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Japánban hétről-hétre tapasztalt hardvervásárlási trend ezúttal sem tört meg, szinte minden a papírforma szerint alakult, vagy mégsem teljesen.

Az élre ismét a Nintendo DSi ugrott, hajszállal lemaradva követi azt a PlayStation Portable. A harmadik legkelendőbb masina a Sony harmadik PléjStációja lett újfent köröket verve a Japánban gyengélkedős korszakát élő Nintendo Wii-re. A közöttük mutatkozó különbség már a szignifikáns kategóriába tartozik.

A Nintendo Wii-t követi a kifutóban lévő DS Lite, bár a ráakasztott jelzőt legközelebb komolyabban megfontoljuk, miután mind a PlayStation 2-t, mind pedig az Xbox 360-at a sárba gyalázta újfent a múlt heti teljesítményével. A végére maradt a csattanó, ha a Nintendo Wii gyengélkedik, akkor a redmondi büszkeség egyenesen haldoklik, a Sony a veteránnal is megverte a Microsoft szeme fényét, így az Xbox 360 a legutolsó helyre csusszant vissza. Jelentkezzen, aki érti a japánokat! Zsebkonzol dominancia és a kurrens generációs erőgépnél jobban fogyó PlayStation 2? Kifordított hatását keltik a japán trendek, de ők ettől (is) olyan különleges népség.

Aktuális japán hardvereladások: Zsebkirályság - 2. kép


Aktuális japán hardvereladások: Zsebkirályság - 3. kép


Japán hardvereladások (március 23. - március 29.)

* Nintendo DSi - 57,401
* Sony PlayStation Portable - 54,148
* Sony PlayStation 3 - 22,825
* Nintendo Wii - 17,276
* Nintendo DS Lite - 8,408
* Sony PlayStation 2 - 5,246
* Microsoft Xbox 360 - 4,849
2 hozzászólás

FutuRetrO

12 éve, 5 hónapja és 14 napja

Raiden írta:
A Ps2 megelőzte,a Box-ot?! Nem semmi... Csak az ára miatt,meg a rengeteg gém ami van hozzá.. Lehet hogy én is veszek egyet.Magyar Felmérés nincs?
Én magyar felmérésről nem tudok. Ettől függetlenül lehet, hogy van. Persze, a PS2 olcsó és jelenleg 1650 játék kapható rá, a legutóbbi, viszonylag friss adatok szerint. Hogy ebben a régió exkluzívok is benne vannak-e, vagy miként számolták ki ezt konkrétan nem tudom. Év végére 1900-ra duzzadhat, ígéri a Sony. De azért az már kemény kínálat, na.

válasz erre

Raiden

12 éve, 5 hónapja és 14 napja

A Ps2 megelőzte,a Box-ot?! Nem semmi... Csak az ára miatt,meg a rengeteg gém ami van hozzá.. Lehet hogy én is veszek egyet.Magyar Felmérés nincs?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljatotyak profiljagery1113 profilja