Aktuális japán hardvereladások: Érződik a Dragon Quest IX közeledése

2009. július 10.
1.5371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Különösebb meglódulás a múlt hét folyamán sem volt tapasztalható a japán hardvereladások tekintetében, nagyjából minden masina az utóbbihoz hasonló nagyságrendekben kelt el a szigetországban, bár a Nintendo DSi néhány ezerrel rápörkölt az ezt megelőző darabszámokra, ezzel éreztetvén, hogy közeleg a Dragon Quest IX megjelenése, amely cím már a kétmilliós előrendelési mennyiséget is átlépte Japánban.

Érkezése nem csak a szoftverpiacot fogja várhatóan fellendíteni, hanem a Nintendo zsebkonzoljának fogyására is kiváló hatással lehet.

A PlayStation Portable is jobban szerepelt a két héttel ezelőtti produkciójához képest, durván hatezer darabbal többet toltak ki a boltok legutóbb, ami korrekt kis fellendülésként értékelhető. Pár ezerrel szintén jobban fogyott a Nintendo Wii, ezzel szemben a PlayStation 3 szinte darabra pontosan hozta az eggyel korábban produkált szintjét. Tízezer alatt talált gazdára ismét a Nintendo DS Lite, az Xbox 360 és a PlayStation 2, az irántuk mutatott kereslet tehát továbbra is gyenge maradt.

Japán hardvereladások (június 29. - július 5.)

1. Nintendo DSi - 46,855
2. Sony PlayStation Portable - 32,849
3. Nintendo Wii - 24,971
4. Sony PlayStation 3 - 11,196
5. Nintendo DS Lite - 7,507
6. Microsoft Xbox 360 - 5,876
7. Sony PlayStation 2 - 3,734
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja