Aktuális japán hardvereladások: Erősítés handheld fronton

2009. március 27.
1.4411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A japán hardverpiacon kezd visszatérni minden a "normális", vagy inkább megszokott kerékvágásba, ami az eladások alapján felállított sorrendet illeti.

Az utóbbi időben megborulni látszott a papírforma, ennek hatását hetekig érezhettük, a PlayStation 3 megverte heti bontásban a Nintendo DSi-t, a Wii pedig történelmének egyik leggyengébb időszakát élte hazai pályán. A megújult duál képernyős handheld viszont valami szenzációs erőre kapott a múlt hét folyamán és visszafoglalta több ízben is kiharcolt trónját.

A PlayStation Portable úgyszintén remekül fogyott, magasan a harmadik helyezett, csapattársa felett végzett, kemény hatvanötezer feletti darabszámmal. A PlayStation 3 sorolt be tehát harmadiknak, ezúttal is jócskán a sárba döngölve a Japánban mostanság gyengélkedő Nintendo Wii-t. Az Xbox 360 éppen, hogy csak felül tudott kerekedni a PlayStation 2 teljesítményén, mindketten hatezer értékesített példányszám alatt produkáltak a múlt hét folyamán, ez pedig nyilván a redmondiakra nézve szégyen, nem a Sony-ra.

Japán hardvereladások (március 16. - március 22.)

* Nintendo DSi - 71,233
* Sony PlayStation Portable - 65,765
* Sony PlayStation 3 - 25,435
* Nintendo Wii - 18,095
* Nintendo DS Lite - 8,948
* Microsoft Xbox 360 - 5,441
* Sony PlayStation 2 - 5,067
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaiPet profiljaWickedSick profilja