Aktuális japán hardvereladások: DSi(nvázió)

2009. január 23.
1.5231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Legfényesebben az aranyérem csillog, nem vitás, de ha egy olyan nehézsúlyú zsebhardver garázdálkodik a piacon, amit egyszerűen odabetonoztak a dobogó legfelső fokához, megelőzni már-már képtelenség, akkor az ezüst is értékes.
 

Japánban folytatódik a DSi és a PlayStation Portable közötti ádáz hajsza, persze utóbbi lohol az előbbi nyomában. A Nintendo november elején útnak indította a DS harmadik generációját, azóta nincs megállás, az emberek cukor helyett is ezt viszik.

Az egyelőre csak Nippon-ban kapható szerkezet két kamerával, nagyobb kijelzővel, játék letöltési szolgáltatással és memóriakártya foglalattal bolondítja magába a mélyen tisztelt japánokat. A múlt héten is kemény húszezres kört vert a Sony szintén harmadik PlayStation Portable-jére, ők ketten vívtak az első és a második pozícióért.

A Nintendo Wii a dobogó legalsó fokáról figyeli csendben a két vehemens zsebkonzol csatározásait, amely masina hamarosan trón fosztja a PlayStation 2-t, a világ legsikeresebb asztali konzolja pozícióban. Ha így haladunk, már nem sok van hátra az esemény kihirdetéséig, a Wii robog előre, mint egy Shinkanzen gyorsvasút.

A PlayStation 3 csak ritkán állhat dobogóra, ezúttal sem tette, frusztráló lehet az a jelenség, hogy rendre a közelében van és csak egyetlen hely választja el tőle, de a lépés túl nagy egy megtermett és drága masina számára, várja a kiugrási lehetőségét, ami nem most jött el számára.

A DS Lite fogyogat, megyeget, az Xbox 360 sem a hét slágerterméke lett, a veterán harcos pedig futja tovább lassuló köreit, a PlayStation 2-re vevők az emberek, de már egyre kevesebben és kevesebben.

Japán hardvereladások (január 12.-18.)

* Nintendo DSi - 62,525
* Sony PlayStation Portable - 42,559
* Nintendo Wii - 32,333
* Sony PlayStation 3 - 20,690
* Nintendo DS Lite - 18,809
* Microsoft Xbox 360 - 9,576
* Sony PlayStation 2 - 5,760
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljakylx profiljaWickedSick profiljaGrifid profilja