Aktuális japán hardvereladások: Az Xbox 360 mégis alul maradt?

2008. szeptember 19.
1.8751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Már szerda óta erre a pillanatra várunk, kérem szépen, hogy befussanak a Media Create hardvereladási adatai, így összevethetjük végre az Enterbrain előzetes adataival.

Nos, ahogy azt sejtettük is pár nappal ezelőtt, a két kimutatás között vannak eltérések. Például az, hogy ugyan valóban egy szoros meccset vívott Japán legmenőbb konzolja a redmondiak masinájával, ez utóbbi végül nem tudott felül kerekedni és negyedikként ért a célba.

A Famitsu anyacége, az Enterbrain jelentette a hét közepe tájékán, hogy Japánban az Xbox 360 iránti kereslet olyan szinten növekedett meg, hogy még a Nintendo Wii-t is képes volt maga mögött hagyni. A két nappal későbbi, immáron végeredmény viszont egy ezzel ellentétes, ám a csata valóban szoros volt, nem is kicsit.

Egy paraszhajszál választotta el az X-dobozt a diadaltól, persze így is elképesztően felkúszott a múlt hét folyamán. Köszönet az árcsökkentéseknek, valamint az Infinite Undiscovery-nek. Innen valószínűleg már csak lejjeb vezet az út. Az élen továbbra is a Nintendo DS áll, amely mögött a PlayStation Portable kullog, a duál képernyős masina több, mint kétszer olyan jól fogyott az utóbbi héten.

A többi már csak hal a tortán. Íme a végleges eredmény, a Media Create jóvoltából.

* Nintendo DS - 63,859
* Sony PlayStation Portable - 30,156
* Nintendo Wii - 29,686
* Microsoft Xbox 360 - 28,188
* Sony PlayStation 3 - 8,053
* Sony PlayStation 2 - 7,669

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

Hú de feljött a redmondi csoda meglepett smiley Ideje volt már az engedményeknek, majd a Wii-t is leszorította a dobogós helyről. Hát, így kell (kéne) ezt csinálni röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja