Aktuális japán hardvereladások: A Sony handheld tartja magát

2008. július 11.
1.8121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Adós vagyok még mára egy listával, kiabáljatok rám legközelebb, ha véletlenül elmulasztanám "időben" kitenni.

A felkelő nap országának konzolos trendje ismét hozta az utóbbi hónapok papírformáját azzal, hogy a PlayStation Portable-nek sikerült a csúcson maradnia, immáron sokadik alkalommal zsinórban, leszámítva persze a Metal Gear Solid 4 premierjekor tapasztalt PlayStation 3 inváziót. Azóta a Sony asztali masinája visszatért a megszokott ritmusába, viszont a redmondiak szemefénye megőrizte a múlt héten mutatott lendületét, melynek köszönhetően újfent 5000 körüli darabszámban fogyott arrafelé.

Ez gyakorlatilag kétszer, háromszor erősebb keresletet jelent az amerikai konzol iránt, mint egyébkét, átlagos periódusaiban. Nem csupán a redmondiak gépezete jött lendületbe, hanem a Sony sokszor eltemetett PlayStation 2-je is, hiszen újból átlépte a 10 ezres határt, ami bizony a korára való tekintettel nagyon is szép teljesítmény.

A két Nintendo szerkentyű sem nagyon variált a számokkal, hozták a megszokottat, DS a második, Wii a harmadik helyen. Szóval, meglepi az ugyan volt, de csak módjával. A sorrend felborításához nem volt elegendő, csupán a DS és a Wii csináltak egy gyors melegváltást. Íme.

Sony PlayStation Portable: 56,439
Nintendo DS: 47,455
Nintendo Wii: 44,525
PlayStation 3: 14,359
PlayStation 2: 11,768
Xbox 360: 4,776
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Nem is nagyon fog változni a lista szerintem, mostanában.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja