Aktuális japán hardvereladások: A pálma a Nintendo DSi-é

2009. április 10.
1.7901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem tudunk beszámolni drasztikus erőviszony átrendeződésekről Japánban, a játékosok elsődleges célpontja maradt a Nintendo DSi, így a múlt heti fogyási adatok alapján újfent az aranyérem díszeleg a neve mellett.

A második pozícióban sem történt változás, a PlayStation Portable stabilan hozta az elvárásoknak megfelelőt, nagy riválisával ugyan nem tudott ezúttal sem elbánni, azért minden további berendezésnél nagyobb keresletet tudhatott magáénak.

A Nintendo Wii hanyatlása nem torpant meg a megelőző heti 17 ezres nagyságrendnél, ha folytatódik a negatív tendencia, heteken belül az Xbox 360-nal küzdhet az utolsó előtti helyért, valamit tennie kell a kiotói óriásnak, hogy visszahozzák a korábban nagy sikernek örvendő masinát a kereslet középpontjába. Árcsökkentéssel nem fognak próbálkozni, arra szinte mérget is vehetünk. A PlayStation 3 újfent beelőzött a Nintendo Wii elé, ezért örömmel adjuk át a bronzot a Sony erőgépének. Revansot vett az Xbox 360, a PlayStation 2-n, a legutóbbi szégyenletes vereség után újra felül kerekedett a redmondi az előző generációs JátékÁllomáson.

Japán hardvereladások (március 30. - április 5.)

* Nintendo DSi - 53,680
* Sony PlayStation Portable - 48,118
* Sony PlayStation 3 - 20,362
* Nintendo Wii - 15,525
* Nintendo DS Lite - 8,729
* Microsoft Xbox 360 - 7,812
* Sony PlayStation 2 - 5,394
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaGnoresz profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaKisember001 profilja