Aktuális japán hardvereladások: A nagy revans

2009. április 17.
1.8001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ugrunk egy jókorát térben és időben, egy kontinensnyit utazunk, heti bontásra váltunk, péntek lévén megérkeztek a japán hardvereladási mennyiségek.

A Sony-s tábornak kedvezett a múlt hét, a PlayStation Portable átvette a vezetést a Nintendo DSi fölött. A kiotóiak harmadik, ránc felvarrott, feltutningolt handheld-je visszaszorult a második helyre, ugyan a verseny rendkívül szoros volt kettejük között, végül a technika diadalmaskodott a forradalmi irányítás felett.

A két rivális között csupán százas nagyságrendnyi különbségek mutatkoztak, a Sony javára billent végül a mérleg. A PlayStation 3 teljesítménye megzuhant, így már csak egyetlen orrhosszal lohol a Nintendo Wii előtt, amely továbbra sem volt képes magára találni a japán piacon. Míg az amerikai fogyása éllovassá teszi az Egyesült Államokban, addig hazai terepen kritikán aluli szereplést mutat be hetek óta. Van egy óriási árrés, amiből tudnának gazdálkodni, egyelőre azonban mégsem lépik meg az árcsökkentést, hogy ezzel kirántsák a kátyúból a testmozgatós reménységet, minden bizonnyal ezt egy leendő, erős szoftverfelhozatallal szeretnék kieszközölni maguknak árszelídítés helyett. Az Xbox 360 feljött egy hangyányit, ez elég is volt ahhoz, hogy maga mögé rántsa a második DS inkarnációt és ezzel együtt a PlayStation 2-t is. Számok, számok hátán.

Aktuális japán hardvereladások: A nagy revans - 2. kép


Aktuális japán hardvereladások: A nagy revans - 3. kép


Japán hardvereladások (április 6. - április 12.)

Sony PlayStation Portable - 40,886
Nintendo DSi - 40,673
Sony PlayStation 3 - 16,701
Nintendo Wii - 13,349
Microsoft Xbox 360 - 10,134
Nintendo DS Lite - 6,869
Sony PlayStation 2 - 4,531
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Neo1989 profiljamarco profiljamarco profilja