Aktuális japán best seller-ek: Máris trónfosztva a Metal Gear Solid 4

2008. június 26.
1.5691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem tratott sokáig a Konami Metal Gear Solid negyedik felvonásának uralma Japánban, egy újonnan érkező PlayStation Portable-ös cím máris trónfosztotta Solid Snake-et, ami azért egy kissé meglepően érint minket.

A Super Robot Wars címre keresztelt macha-s (óriás robotos) anyag berobbant és egyből az élen nyitott a múlt héten a felkelő nap országában. A bronzot ezúttal a Nintendo Wii exkluzív Super Mario Stadium Family Baseball kaparintotta meg magának.

Az élen tehát két Sony-s produktum tanyázik, majd a harmadik helyen egy szintén újonnan debütáló Mario-s játék végzett. A negyedik pozícióba egy PlayStation 2-es anyag kvalifikálta magát, név szerint a számunkra nem túlságosan sokatmondó Harulanaru Toki no Naka de 4. Mario-ék nitrója átmenetileg kifogyóban volt, így spóroltak is vele rendesen, olyannyira visszavettek a nyaktörő tempóból, hogy a többször is élen végző Mario Kart Wii ezúttal az ötödik helyen ért csak célba.

Vajon sikerül ismét feljebb kapaszkodnia a ranglétrán? Kiderül egy hét múlva, vagy később, de az biztos. Az első tízben most nem szerepelt Xbox 360-as cím, ez cseppet sem ritkaság arrafelé. Összesítésben egyetlen PlayStation 3-as, három PlayStation Portable-ös, szintén három Nintendo Wii-s, kettő darab Nintendo DS-es és egy darab PlayStation 2-es játék szerepel.

Íme a japánok aktuális kedvencei

1. Super Robot Wars A Portable (PSP)
2. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)
3. Super Mario Stadium Family Baseball (WII)
4. Harulanaru Toki no Naka de 4 (PS2)
5. Mario Kart Wii (WII)
6. Wii Fit (WII)
7. Monster Hunter Portable 2nd G (PSP)
8. Jikkyou Powerful Pro Baseball 3 (PSP)
9. Beautiful Letter Training (NDS)
10. Let's Make a Pro Baseball Team! (NDS)
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljaWickedSick profilja