Aktuális brit best seller-ek: Nagyot csobbant a FIFA 10

2009. október 05.
1.8441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Egyesült Királyság labdarúgó nagyhatalom hírében áll, akik nem csak, hogy remekül kezelik a lasztit, de úttörő focihuligánságból is csillagos ötöst érdemelnének.
 

Megjelent végre az EA Sports legújabb futballjátéka amelyre jócskán volt igény a piacon, ezt támasztja alá az, hogy rögtön az első helyen nyitott a brit, összesített szoftvereladási listán. A Chart Track jelentései szerint az idei szezon volt minden idők legnagyobb FIFA franchise kilövése az Egyesült Királyságban, és a második legnagyobb a briteknél a Grand Theft Auto IV után.

Az eladott mennyiségek 48%-a Xbox 360-as, míg 46%-a PlayStation 3-as verzió volt, a maradékon természetesen a többi érintett platform osztozik. Az EA Sports-nál bizonyára eldurran majd néhány pezsgő a rendkívül sikeres rajtot követően. A második helyen ezúttal is Professor Layton áll, megőrizve korábbi, launch pozícióját, múlt heti bronzérmesünk pedig a Halo 3: ODST lett, amely a FIFA 10 által lett trónfosztott, egyszeri nagy király. A sor a Need For Speed: Shift-tel folytatódik a negyedik helyen, majd követi azt a sorban a Nintendo-s Wii Sports Resort.

01. FIFA 10
02. Professor Layton and Pandora's Box
03. Halo 3: ODST
04. Need For Speed: Shift
05. Wii Sports Resort
06. Guitar Hero 5
07. MySims Agents
08. Colin McRae Dirt 2
09. Mario Kart Wii
10. Batman Arkham Asylum
1 hozzászólás

richie8

8 éve, 9 hónapja és 27 napja

majdnem az eladások fele xbox360-ra ment el, ez nem kicsit jó hír a redmondiaknak. A shift és meglepetésemre a GH még mindig jól tartják magukat.

válasz erre
FIFA 10
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profiljaaszkorbin profiljaWickedSick profilja