Aktuális brit best seller-ek: Batman beröppent a toplistákra

2009. szeptember 01.
1.6021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Batman: Arkham Asylum már a második elismerését gyűjti be pár napon belül, hiszen egyrészről Guinness rekordot állított fel, minden idők legmagasabb review átlagával pontozott szuperhősös játékként, a szakma után pedig a vásárlók díjazták a Rocksteady kiváló munkáját.

Bőregerünk legújabb afférja Joker-rel az első helyen nyitott a brit, összesített szoftvereladási listán, elegáns belépővel debütált tehát az Eidos szép reményű kiadványa.

A második helyen a továbbra is igen népszerű, ám sikeresen trón fosztott Wii Sports Resort áll, amely eddig különösebb gond nélkül öregbíti a nagy előd hírnevét az európai szigetországban, csakúgy, mint Japánban. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán az Ashes Cricket 2009 áll, amely cím tapottat sem mozdult múlt heti pozíciójából, két helyet zuhant ezzel szemben a Wolfenstein, amely a dicső másodikból lett ezúttal a nem túl fényes negyedikké. A Wii Fit is takarodót fújt, igaz, minden idők egyik legsikeresebb produkciója csak egyetlen hellyel hátrált meg, így a múlt heti fogyása alapján az ötödik a Chart Track rangsorában.


Aktuális brit best seller-ek: Batman beröppent a toplistákra - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 19 napja

Ez a batman játék is max 2 hétig lesz az első helyen, utána megint Wii-s címek kerülnek terítékre, ahogyan lenni szokott.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profilja