Aktuális brit best seller-ek: A Prototype megmászta

2009. június 22.
2.0561
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A múlt héten a Prototype bebukta címmel tettük közzé az Egyesült Királyság legnépszerűbb játékszoftvereinek aktuális listáját, viszont az elmúlt hét nap leforgása alatt Alex Mercer összrángatta magát és megcsinálta a saját nem kicsi bravúrját, letaszította a The Sims 3-at a trónról.

A Radical Entertainment sandbox akciója tehát ezúttal az élen végzett a briteknél, ami számunkra tudott élni a meglepetés erejével, nem ide vártuk második körben a hírhedt Prototype-ot, de a kapucnis, torzkarú erősen kapaszkodott.

A The Sims 3 helyet cserélt a múlt heti másodikkal, és tovább erősödött ismét a Wii Fit, amely újra megmászta a dobogót, ezúttal annak harmadik fokára jutva fel. A Nintendo mindent vivő örökzöldje így már a harmadik Sims epizódot veszélyezteti újjáéledő népszerűségével, nem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy egy hét múlva már be is vág az Electronic Arts életszimulátora elé, a kiotói fitness központ minden manőverre képes, láthattuk nem egyszer. Negyedik helyen nyitott az időlegesen PlayStation exkluzív Ghostbusters, valamint két hellyel araszolt előrébb a Call Of Duty: World At War, nagyjából ennyi lényeges történt a britek saját bejáratú játékszoftver-eladási toplistáján. Akkor nézzük meg újra az aktuális elit tízest.

1. (2.) Prototype (Activision)
2. (1.) The Sims 3 (Electronic Arts)
3. (4.) Wii Fit (Nintendo)
4. (ÚJ) Ghostbusters: The Videogame (Sony Computer Entertainment Europe)
5. (7.) Call Of Duty: World At War (Activision)
6. (3.) Red Faction: Guerilla (THQ)
7. (5.) UFC 2009: Undisputed (THQ)
8. (6.) EA Sports Active (EA Sports)
9. (11.) Virtua Tennis 2009 (Sega)
10. (13.) Grand Slam Tennis (EA Sports)

Zárójelben az ezt megelőző helyezések láthatók.
Prototype bebukta címmel tettük közzé az Egyesült Királyság legnépszerűbb játékszoftvereinek aktuális listáját, viszont az elmúlt hét nap leforgása alatt Alex Mercer összrángatta magát és megcsinálta a saját nem kicsi bravúrját, letaszította a The Sims 3-at a trónról.'>
nincs még hozzászólás

Prototype
6.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja