Aktív életmódhoz lehet jó kiegészítő az ASUS VivoWatch

2015. április 15.
2.0191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS igencsak nagyot húzott az Android Wear rendszert futtató ZenWatch bemutatásakor, hiszen a különleges okosóra viszonylag korrekt áron kínált már-már prémium okosórát, a vállalat következő megoldása azonban nem ezt az utat követi.

A korábban már nálunk is felbukkant ASUS VivoWatch ugyanis a frissen érkezett információk szerint főként egyfajta fitnesz kiegészítőként funkcionál majd, így azoknak érdemes beruházni rá, akik az aktív életmód elkötelezettjei. Maga az óra egyébként valamilyen szintén építkezik a ZenWatch-ból, de természetesen úgy lett kialakítva, hogy az aktív életmódot is kibírja.

Aktív életmódhoz lehet jó kiegészítő az ASUS VivoWatch - 2. kép

Ezáltal a gumis szíj és az IP67-es szabványnak való megfelelés nem túl meglepő, illetve az sem, hogy az Android mellett az iOS rendszert is támogatja majd az eszköz. Az állítólag 150 euró () környékén debütáló kiegészítőn egyébként KoodOS fut, az üzemidőt pedig 10 nap környékére ígérik.
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

Mindenkit arra buzdítok, inkább minőségi normál karórát vegyen. Az ad egyfajta tartást az embernek. Ezek a vackok a fiatal suhancok játékszerei lesznek, nem a komoly embereké.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

Szép darab.
Az OS-ről ami fut rajta még nem is hallottam...

válasz erre

kpal

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

Ez még tetszik is.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja