A Konami hozza az első kurrens gen multiplatform karaoket

2009. április 22.
1.9211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A PlayStation 3 exkluzív SingStar és az Xbox 360 kizárólagosságot magáénak tudó Lips után a Konami elhozza az első multiplatform karaoke játékot mindhárom kurrens generációs otthoni konzolra, a Revolution széria újabb darabjaként.

A ritmusjátékok fejlesztésében jártas japán fejlesztő a Dance Dance Revolution játékokkal tette le a névjegyét az asztalra a műfajban, most pedig tovább öregbíti hírnevét a Karaoke Revolution-nel, amely szintén a hosszabb ideje futó sorozatok közé sorolható.

A játékkal kapcsolatban még jó néhány részlet tisztázatlan maradt, így az sem tudjuk pontosan többek között, hogy a játékok mellé csomagolt mikrofonok vezetékes, vagy vezeték nélküli kivitelben érkeznek-e majd. Viszont vannak konkrétumok is, például az, hogy a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as verziókban maximum tizenhat fővel bonyolítható kooperációs módozat is helyet kap majd, ahol kompetitív feladatokban segíthetjük egymást.

Az egyelőre nem derült ki, hogy ezt online, vagy offline, esetleg mindkét módon igénybe vehetjük-e érkezésekor. Ugyancsak a HD konzolos változatokhoz tartozó információ, hogy mind a PlayStation Eye, mind pedig a Live Vision Camera együttműködik a játékkal, segítségükkel rögzíthetjük előadásainkat.

Kapunk számtalan karakter és helyszín kusztomizációs lehetőséget, személyre szabhatjuk virtuális toldalékainkat, csakúgy, mint a koncert termeket. A korongokon 50-es nagyságrendű dalválaszték kap helyet, hozzájuk pedig trendi módon újabbakat tölthetünk az online piactérről a la digitális disztribúció.

Pontos megjelenési dátum nincs, de az nem titok, hogy a Konami már idén szeretné kihozni az első multiplatform karaoket, valamikor az év utolsó negyedében. Per pillanat ez minden, de később újabb információkkal jelentkezünk. Dalos torkú Hölgyek, Urak, tessék a karácsonyi kívánságlistára feljegyezni, nehogy később lemaradjon.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja