A Koei kezet rázott a Nippon Ichi-vel

2009. április 28.
1.7321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Koei és a Nippon Ichi Software megállapodtak egy exkluzív kiadási szerződés felett, melynek értelmében a Japán óriás fogja az Egyesült Királyságban piacra dobni a szintén japán illetőségű stúdió amerikai divíziójának anyagait.

Az üzlet első gyümölcsei már a nyár elején befutnak a boltok polcaira, a Koei kiadásában fog napvilágot látni az Ar Tonelico 2: Melody of the Metafalica (PlayStation 2), a Prinny: Can I Really Be The Hero? (PlayStation Portable), és a Cross Edge (PlayStation 3) is.

A felhozatal első darabja, az Ar Tonelico 2: Melody of the Metafalica lesz majd, ezt a PlayStation 2-es szerepjáték folytatást május huszonkilencedikétől vehetik kézhez a britek, a sorban pedig a Prinny: Can I Really Be The Hero? követi, amely a Disgaea sorozat egy mellékszálaként fog bemutatkozni, PlayStation Portable-ön, június huszonhatodikán.

Végül, de nem utolsósorban a Cross Edge érkezik a Koei kiadásában a Nippon Ichi-től PlayStation 3-ra. Utóbbi a Capcom, a Bandai Namco, az NIS America, az Idea Factory, és a Gust játékainak univerzumából kölcsönzött karaktereket ereszt össze egy emlékezetes harc erejéig, olyan címekből, mint a Darkstalkers, a Disgaea, az Ar Tonelico, a Spectral Souls, az Atelier Marie és a Mana-Khemia 2.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja