A KOEI frissített, idei megjelenési listája

2008. június 18.
2.0291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A KOEI ma közzétette az idei esztendőre ütemezett megjelenésinek frissített listáját, melyen több nagynevű produktum is tiszteletét teszi, köztük a Dynasty Warriors 6 és a Samurai Warriors 2 PC-s kivetülései, persze a Nintendo Wii exkluzív Opoona-ról se feledkezzünk meg.

Naoki Katashima, a KOEI európai és amerikai nagyfejese bizakodva tekint a jövőbe és elégedetten veszi tudomásul, hogy az idei esztendő termékenynek bizonyult számukra.

A Dynasty Warriors 6 PlayStation 3-as és Xbox 360-as verziói után októberben befut a PC-s változat is, talán sokan fogadják majd szeretettel, bár a lényege mit sem változott az elmúlt évek során. Több száz ellenség lemészárlása, hüvelykujj görcs és ínhüvely gyulladás várható a számítógépes táborban is. A szépreményű, Nintendo Wii exkluzív Opoona is érkezik szeptemberben, egy kis csúszással ugyan, de a levél hullás első havában kézhez vehetik végre a revolúció tulajdonosok.

A KOEI a PlayStation 2 szerelmeseit sem hanyagolta el, hiszen két címük is landol a koros-poros berendezésen, nevezetesen a Soul Nomad és a Warriors Orochi 2. Ez utóbbi Xbox 360-on is szimultán megjelenik, szintén szeptemberben. A teljes lista máris előállt, szemezgessetek a címek közül.

Soul Nomad - PlayStation 2 - Június 20
Samurai Warriors 2 - PC - Június 27
Opoona -Wii - Szeptember
Romance of the Threee Kingdoms XI - PC - Szeptember 8
Warriors Orochi 2 - PlayStation 2 & Xbox 360 - Szeptember 19
G1 Jockey 4 2008 - PlayStation 3 - Szeptember 26
G1 Jockey Wii 2008 - Wii - Szeptember 26
Dynasty Warriors 6 - PC - Október
Prey The Stars - DS - Október
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaMonyo profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profilja