Akkora bukta az EA-féle Rocket Arena, hogy szinte már csokipénzért dobálják

2020. augusztus 31.
5.0121
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Lehet, hogy nem volt a legmegfelelőbb üzletpolitika az EA részéről, hogy közel 9 ezer forintnak megfelelő dollár ellenében kezdték kínálni azt a Rocket Arenát, ami egyébként ingyenes lett volna, ha nem veszik ki a Nexon kezéből a projektet.

Ennek meg is lett a böjtje, tekintve hogy szinte a kutyát sem érdekli a rakétázós őrület, és mi sem jelzi ezt jobban, mint hogy mindössze 5 dollárért, azaz nagyjából 1500 forintért adják a szoftvert.

Nemcsak a Steamen, de a PS Store-on és a Microsoft Store-on is ennyibe kerül a játék, és immáron nemcsak egy sima leárazásról beszélünk, mint korábban, hanem egy fix összegről. Nagyobb összegben mernénk fogadni, hogy hetekre vagyunk a teljes free-to-play modellre váltástól...
5 hozzászólás

Neurotic

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Azért én azt hozzátenném még a cikkhez, hogy a játék kifejezetten jó. 5 dollárért (nálunk euró) meg szinte ingyen van, úgyhogy mindenkinek javaslom a beszerzését!

A Nexon kezében már halt meg egy cím amit nagyon szerettem. Ez volt a LawBreakers. Sajnos hiába volt jó a játék picit talán magasra lőtték be az árat egy olyan piacon ahol akkoriban indult a Quake Champions is f2p modellel. Szóval nem sok esélye volt a játéknak.

válasz erre

totyak

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

1500 pénz is több, mint az ingyen. Amúgy azt sem tudom milyen játék ez, így sem, úgy sem érdekel.

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

benézték.

válasz erre

muki

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Uhh az kellemetlen.

válasz erre

zender

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

De gáz.

válasz erre
Rocket Arena
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja