Akkora az infláció, hogy már a Azeroth aranya is többet ér, mint Venezuela fizetőeszköze

2017. augusztus 03.
2.8271
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő, ámbár nem teljesen példátlan eset történt Venezuelában, ahol a politikai helyzetnek köszönhetően olyan óriásivá vált az infláció, hogy a hírek szerint az állam fizetőeszköze még a World of Warcraft-ban használt aranynál is kevesebbet ér.

Ez nem meglepő annak fényében, hogy több forrás is előre jelezte mindezt, hiszen már múlt hónap közepén is hallani lehetett arról, hogy egy amerikai dollár 8494 bolivart ért, míg Azeroth fizetőeszközének 1 dollárja átszámítva 8385 bolivarra volt átváltható.

A helyzet pedig időközben fokozódott, ezáltal jelentős mértékben romlott az ország pénzének értéke, amivel egy venezuelai bolivar 0.10015 dollárt ér, vagyis egy amerikai dollár jelenleg 9984 bolivarra váltható.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 15 napja

Akkor gazdagabbak a WoW-os játékosok mint a bolíviai polgárok?

válasz erre

totyak

1 éve, 15 napja

Szerintem valami nem stimmel a hír végi árfolyamoknál. Ha 1 bolivár érne 0,1 dollárt, akkor 10 bolivár már egy dollár lenne, ami k*rva jó.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 15 napja

Aztarohadt.

válasz erre

WillThaWheel

1 éve, 15 napja

Asszem a komitragikus az ideillő szó..(?)

válasz erre
World of Warcraft
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja5t3v3nk3 profiljakpal profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljanyulszem profiljakylx profiljagery1113 profiljaBaresz Baresz profilja adambalonyi profiljaLaci721 profiljaVis Major profilja