Akciós játékcsomag vásárlásával tudjuk megtámogatni a GDC 2020 elmaradása miatt bajba jutott fejlesztőket

2020. április 01.
6.9981
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GDC 2020 szervezői úgy döntöttek, hogy segítő jobbot nyújtanak azoknak a fejlesztőknek, akik kisebb-nagyobb veszteségeket szenvedtek el és bajba jutottak amiatt, hogy a koronavírus-járványból kifolyólag le kellett mondani a kapcsolódó rendezvényt.

A GDC törlésével - illetve átszervezésével - ugyanis rengeteg fejlesztő több éves befektetése ment a kukába, miközben senki sem tudja visszatéríteni nekik a lefoglalt szállások vagy repülőjegyek költségeit, ezért a szervezők létrehozták a GDC Relief Fundraisert, aminek részeként most a rajongókat kérik arra, hogy segítsenek némi aprópénzzel megtámogatni az érintetteket.

Mindezt persze nem csak úgy kérik, az apropóból összeállítottak egy GDC Relief Bundle csomagot, aminek részeként április 3-ig bezárólag lehetőséged nyílik lecsapni 168 videojátékra úgy, hogy annyit fizetsz értük, amennyit jónak látsz.

Nyilván vannak korlátozások, ezáltal 10 dollár alatti összegért nem kapjuk meg mindet, de IDE kattintva áttanulmányozhatjuk a listát, ami alapján rögtön kiderül, hogy ez egy több száz dolláros csomag lett, így akinek van egy kis szíve, az nem 1 dollárért akarja behúzni az egészet, bár az is nagy segítség lesz a bajba került fejlesztőknek.
5 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nem bántani akarok senkit, de ezek azért mind olyan kategória, amiket régen flasplayerrel ingyen toltunk neten. Lehet, hogy van közük érdekes, de átlapozva ez még a 10 dollárt sem éri meg. Igen, adománygyűjtés, tudom, de akkor inkább utalok 10 dollárt csak simán és nem szemetelem tele a gépemet ilyenekkel.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nem valami kiemelkedő felhozatal, viszont 10 dollárt mindenképp megér, főleg ha valóban nemes ügyet szolgál.

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

5t3v3nk3 írta:
Egy link jól jött volna..
Benne van.

válasz erre

zender

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ez milyen jó!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 hónapja, 1 hete és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

Minden hír, videó és cikk
GDC 2020
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt