Akciókkal ünnepli 25. születésnapját a Team17

2015. december 02.
2.5981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
MissRayman profilja, adatai
MissRayman
Hihetetlenül repül az idő, mintha csak tegnap lett volna, hogy kijött a Worms-sorozat legelső része, a Project X vagy éppen a Full Contact, most pedig a negyed évszázad alkalmából, 34 játékcímen is túl készülnek számos meglepetéssel.

December 7-én lesz pontosan 25 éve, hogy megalakult a Team 17. A negyed évszázadot méltón szeretnék megünnepelni, ezért máris összefogtak, többek között a Steammel, az Xbox One Games Store-ral, a Google Playjel, illetve az Apple Store-ral.

December 25-éig minden nap napi promócióval, ezen kívül folyamatos kedvezményekkel, nyereményjátékokkal és egyéb akciókkal készülnek egész hónapban, így például előre belepillanthatunk majd a soron következő projektek concept art-jába, illetve a hozzájuk készült háttérképekbe.
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 1 hónapja és 6 napja

Igazából kb. csak a Worms-ről tudom, hogy Team17 játék. De ez épp elég is, ezzel a sorozattal beírták magukat a játéktörténelembe. Nem mellesleg nagyon szerethető játék a Worms.

válasz erre

Imperator

9 éve, 1 hónapja és 7 napja

A Wormsön kívül nem sok játékukat ismerem, viszont gyerekkorom nagy része kukacoskodással telt. Bárcsak ingyen osztogatnák a World Party-t vagy az Armageddont. mosolygó smiley

válasz erre

Eltohn

9 éve, 1 hónapja és 7 napja

De szerettem a játékaikat! Várom az akciót!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja