Akciókamerával erősít az LG

2016. május 13.
2.3451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az akciókamerák piacán kétség kívül a GoPro számít a legismertebb névnek, ám a vállalat főként az elképesztő marketinggépezetének köszönheti ezt a pozíciót, hiszen az utóbbi időben egyre több konkurens zárkózik fel hozzájuk.

Nemrég a Xiaomi új fejlesztéséről számolhattunk be nektek, de ott van például még a Sony és a HTC is a piacon, nem beszélve a rengeteg olcsó konkurensről, melyek egyelőre csak árban verik a GoPro-t. A legújabb óriást az LG személyében köszönthetjük a piacon, hiszen nemrég leleplezték az LG Action Cam LTE névre keresztelt akciókamerájukat.

Az IP67 szabványnak megfelelően víz és porálló kamera akár UHD felbontásban is képes 30fps mellett rögzíteni, de 60fps-re képes Full HD-ban és 120fps-re HD felbontásban. Az LTE modulnak köszönhetően élő streamre is alkalmas az új kamera, melyet 30fps és HD felbontás mellett hajthatunk végre. Az árazásról és a megjelenés pontos dátumáról még nem esett szó, de vélhetően a felsőbb szegmensben találjuk majd meg.
3 hozzászólás

kpal

8 éve, 7 hónapja és 12 napja

Csak legyen olcsóbb mint GoPro.

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 12 napja

Csak víz és por álló, ütést nem bírja? Az ilyen kameráknál az alap lenne, hiszen mindenki extrém körülmények között használja.

válasz erre

Gólem

8 éve, 7 hónapja és 13 napja

Mindenki gyárt már mindent komolyan mondom! röhögő smiley Igazából már az ár és a support dönt szerintem. Abban az LG meg elég jó.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja