Akciójátékon dolgozik a Sledgehammer Games?

2009. december 10.
1.6141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy teljesen friss stúdió mindig felborzolja a kedélyeket, hiszen soha nem lehet tudni, vajon milyen irányba indulnak, min kezdenek munkálkodni, de még számos, ehhez hasonló kérdést vet fel meglétük.

Az Activision égisze alatt megalakult, és igazi játékipari veteránokat magába tömörítő Sledgehammer Games esetében talán minden eddiginél nagyobb most a találgatás, hiszen valóban nem kis nevek tömörültek össze a csapatban, és azon túl, hogy felmerült, a brigád harmadikként belép a Call of Duty sorozat fejlesztési munkálataiba, mást még pletyka szinten sem hallottunk róluk.

A tegnapi napon azonban elindult a stúdió hivatalos honlapja, amelynek flash alapú részén nem sok információ tárul elénk, a Careers, avagy az állásajánlatok fülecske alatt viszont már igen. A csapat itt ugyanis olyan munkatársakat keres be nem jelentett alkotásukhoz, akik már legalább 5 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, és részt vettek egy AAA kategóriás multiplayer shooter játék fejlesztésében, konzolokra és PC-re. Talán valóban a Call of Duty MMO készülődik a srácok műhelyében? Netán valami más? Nem tudni, de az biztosnak látszik, hogy egy akciójáték lapul meg a be nem jelentett projekt mögött. Várjuk a további információkat!
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profiljasony1515 profiljaMonyo profilja