Akciójátékon dolgozik a BlackBox Studio?

2010. január 26.
1.7871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik, hogy a Need For Speed-sorozatról elhíresült BlackBox stúdiója megunta a száguldozást, és egy merőben más stílusban próbálja ki tudását a jövőben.

Minderről Athomas Goldberg, a csapat animációkért felelős igazgatója rántotta le a leplet, saját LinkedIn profilján, ahol azt olvashatjuk, hogy a Vancouver-központú stúdió jelenleg egy hátsó nézetes akciójátékon munkálkodik serényen. Mindez azonban nem minden, hiszen amellett, hogy a Battlefield: Bad Company 2 grafikus motorját, a Frostbite 2-t használja fel az ismeretlen játék, még néhány nagyon érdekes momentumáról is lerántotta a leplet Goldberg úr.

Kiemelt jellemzőként szerepel például a közelharc, illetve a féktelen, non-stop akció, amit tetéz még az akrobatikus mutatványok megléte, avagy kúszhatunk, mászhatunk, bújhatunk és ugrándozhatunk az alkotásban, mindezt pedig megkoronázza, hogy óriási környezeti interakció lesz felfedezhető az ismeretlen projektben, amelyben a rombolható környezet is óriási szerepet kap. Az elhangzottak még így az ismeretlenség homályába veszve is ígéretesnek tűnnek, pláne a környezeti interakció, illetve a közelharc párosítása. Reméljük hamar fény derül a rejtélyes projektre, amelyről annyi biztos, hogy nem egy újabb Need For Speed epizód lesz. Kíváncsian várjuk, hogy akkor mi!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja