Akár PS4-en is megjelenhet a The Flame in the Flood

2014. október 15.
1.6631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Most hogy a The Flame in the Flood elérte a 150,000 dolláros Kickstarter finanszírozási célt, a The Molasses Flood fejlesztő bejelentette, hogy a további pénznövekedési állomások között van a túlélőjáték PlayStation 4 verziója.

Ha a finanszírozás 300,000 dollárt ér el, a stúdió el fogja hozni a játékot PS4-re, valamikor a 2015-ös PC változat megjelenése után.

A The Molasses Flood, egy Cambridge-i stúdió ami korábbi BioShock és Halo fejlesztőkből áll, nem jelentette be, hogy tervezné megjelentetni a The Flame in the Flood-ot Xbox One vagy Wii U gépekre. Ugyanakkor további elméletbeli célokat tűztek ki, hogyha az adományok elérik a 350,000 dollárt.

jelenleg a The Flame in the Flood támogatása 155,000 dollárnál áll. Következő célállomások között van a német, francia, és spanyol honosítás (175,000 dollár); tutaj testreszabás (200,000 dollár); orosz, portugál és lengyel honosítás (225,000 dollár); és egy Endless mód (250,000 dollár).

A The Flame in the Flood-ban, ami az Unreal Engine 4-el fut, gyalog kell utazni és egy tutaj segítségével leevickélni egy folyón, aminek mentét olyan valódi helyszínekről mintázták, mint például az Everglades, a Louisiana Bayou, és a Mississippi Delta. Az életben maradáshoz erőforrásokat kell keresni, eszközöket eszkábálni, veszélyes vadvilág elől menekülni, és kihasználni az eső előnyeit.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja

Nem kerestem meg a játék Kickstarter gyűjtési oldalát, nem tudom mennyi idő van még, de szerintem sem fogja elérni.

válasz erre

zender

6 éve, 3 hónapja

Őszintén mondom, sok sikert nekik, de szerintem sem fog összejönni...

válasz erre

bekecs

6 éve, 3 hónapja

Szerintem nem fog elérni 350 ezret... Nagyon sok hiányzik még addig.

válasz erre

kpal

6 éve, 3 hónapja

Pc alap

válasz erre
The Flame in the Flood
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja adambalonyi profiljagery1113 profilja