Akár örökké is üzemben maradhatnak a Guild Wars szerverek

2013. július 16.
2.2631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Az eredeti Guild Wars immáron 8 éve létezik és virágzik és úgy tűnik, hogy ha a fejlesztők és a játékosok is úgy akarják, akkor akár örökké üzemelhetnek a szerverek, annak ellenére, hogy a Guild Wars 2 már elérhető egy jó ideje.

A Eurogamer az ArenaNet egyik munkatársával, pontosabban Mike Zadorojny, vezető tartalom tervezővel készített interjút, ahol felmerült a kérdés, hogy mi lesz a Guild Wars sorsa, azaz a második rész megjelenésével magára hagyják a játékot?

Mike Zadorojny válaszolt is a kérdésre:

Természetesen nem! A játék szerver oldalról nagyon erőforrás-barát és a Guild Wars 2-höz képest alig igényel hardvert. Még mindig van egy közösség amely nagyon szereti a játékot és ezért mi a lehető legtovább szeretnénk támogatni a játékot.

Ennek kapcsán felmerül a kérdés, hogy a továbbiakban új tartalmak is érkeznek majd a játékhoz, mire jött a válasz:

Több automatikus támogatási rendszert is beépítünk majd játékba így minimális felügyelettel és hardver igénnyel akár örökké is működhet a játék... Jelenleg a csapat nem dolgozik új tartalmakon, de folyamatosan figyelik a játékosok visszajelzéseit és igényeit és talán a későbbiekben még láthatunk új tartalmakat a játékhoz.
Guild Wars immáron 8 éve létezik és virágzik és úgy tűnik, hogy ha a fejlesztők és a játékosok is úgy akarják, akkor akár örökké üzemelhetnek a szerverek, annak ellenére, hogy a Guild Wars 2 már elérhető egy jó ideje.'>
6 hozzászólás

jezzahun

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

na ez már nem is olyan rossz,de az emberek egy idő után nem játszanak vele,és gondolom,lehet hogy most is veszteséggel mennek csak a szerverek... hamarosan úgy is le fog állni...

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

Örökké mehetnének, de pár év múlva úgy is elfogy az a maroknyi játékos, akik még tolják és le lehet lőni a szervereket. Ennek ellenére korrekt hozzáállás.

válasz erre

marco

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Vendég írta:
Tartsák is be amit ígérnek...
Nem ígértek ők semmit...mosolygó smiley A nyilatkozat az, hogy akár örökké mehetnek, mert nem szerverigényes a játék. De ez semmit nem jelent tulajdonképpen.

válasz erre

csirkee

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Mondjuk azért elég durva a 20 év múlva is ugyan úgy élnek majd...

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Tartsák is be amit ígérnek...

válasz erre

rDAVE

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ez az ArenaNet! mosolygó smiley Iszonyatosan szimpatikus egy csapat.

válasz erre
Guild Wars
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja