Akár Napóleon seregében is szolgálhatunk majd az újonnan bejelentett Mount & Blade DLC-vel

2012. március 30.
3.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Videóval karöltve harangozta be legújabb multiplayeres Mount & Blade expanzióját a Paradox Interactive, akik ez alkalommal a napóleoni háborúk izgalmaival szeretnének lekenyerezni bennünket.
Advertisement

A Mount & Blade: Warband - Napoleonic Wars kiegészítő az első tavaszi rügyek kipattanásával szándékozik elkalauzolni bennünket Napóleon európai hódító hadjáratának utolsó esztendőibe; a szuronyos puskák és a paszományos menték korába.

A tűzfegyverek immáron a harcmezők közkeletű eszközei, de persze a pusztító alkalmatosságok újabb vívmányai, mint például a kezdetleges rakéták és rakétasilók is képviseltetik magukat ebben az új multiplayer kiegészítésben. A Napoleonic Wars a napóleoni háborúk utolsó éveit eleveníti fel a Taleworlds-től megszokott történelmi hűséggel, méghozzá 250 játékosnak biztosítva helyet. A DLC természetesen korhű tárgyakkal - fegyverekkel, ruhákkal stb. - vagyon megpakolva.

#tv#

Kicsivel több, mint két hete jelent meg a cím minden ékességével megtömött Mount & Blade Collection, amelyről bővebben ITT olvashattok.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 napja

Zsír!mosolygó smiley

válasz erre
Mount & Blade: Warband
5.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja