Akár milliókat is veszíthet a Capcom a PSN leállás miatt

2011. május 11.
1.9591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hobbikocka profilja, adatai
Hobbikocka
A PSN körüli problémák kapcsán természetesen a játékosokat szokás emlegetni, mint az ügy első számú veszteseit, de nem csak nekik és a Sony-nak jelent gondot a dolog.

A Capcom például, Christian Svensson alelnök blogbejegyzése alapján akár hét számjegyű veszteséget is elkönyvelhet a közeljövőben. "Több ok miatt is frusztrál ez a dolog - írja Svensson - fogyasztóként én is játszom online a PS3-on, amit most nem tehetek meg, és még a személyes adataim is veszélybe kerültek.
Ezen kívül szeretnék vásárolni a PlayStation boltból és most az sem működik. Másrészt mint cégvezető elmondhatom, hogy a leállás több százezer, akár több millió dollárunkba is kerül. Ezeket a bevételeket fordítanánk arra, hogy újabb játékokat készíthessünk."

A Capcom bevételeit egyaránt rosszul érinti az online játékeladásokban és a kiegészítők értékesítésében történő kiesés. Játékaik közül nem lehet most megvásárolni pl. a Bionic Commando Rearmed 2-t. DLC-k közül pedig többek között a Marvel vs Capcom 3 és a Dead Rising 2 kiegészítéseit.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 20 napja

Érthető volt a problémájuk, csak hiába sírtak, mert nem volt megoldás. Ha ekkora nagy érvágás volt, akkor mért nem egyezkedtek a Sony-val. Nem mint ha lett volna eredménye, mert a Sony sem volt hibás a dologban.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja