Akár HUD nélkül is játszható lesz a God of War

2018. április 12.
6.4891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már csak nyolc nap van hátra a nagyszerű God Of War megjelenéséig, azonban még mindig vannak megválaszolatlan kérdések Kratos legújabb kalandjával kapcsolatban, noha folyamatosan érkeznek az infómorzsák, hogy könnyebb legyen a várakozás.

A Sony Santa Monica legutóbb például a HUD, azaz a játék kezelőfelülete kapcsán írt néhány érdekességet a rajongóknak, akik a legutóbbi gameplay felvétel láttán jelezték, hogy minden szép és jó, csak helyenként elnagyolt és idegesítő az egész, azonban a készítők még azelőtt elcsitították a kedélyeket, hogy lázadozás tört volna ki.

Bejelentették ugyanis, hogy a God of War-ban helyet kapott egy Immersion névre hallgató játékmód, aminek a lényege az, hogy aktiválásával teljes egészében eltüntethetjük a képernyőről a HUD-ot, ezáltal lehetőségünk nyílik a puszta látvány élvezetére is úgy, hogy ha egy pillanatra szükségünk lenne valami információra, egy gombnyomással azonnal előhívhatjuk - akár csak egy villanásnyi időre is - a HUD-ot.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 5 hónapja és 18 napja

Nem is értem, hogy miért nem így működik minden játék. Többnyire nem zavaró, de van, ahol annyira telerakják a képernyőt mindennel, hogy az már tényleg elvonja a figyelmet a játékról.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 5 hónapja és 20 napja

Nem rossz dolog ez, de én jobban szeretem ha van egy kis infó a karakterről a képernyőn. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 5 hónapja és 21 napja

Sokkal jobb lesz, nagyobb beleéléssel lehet tolni. mosolygó smiley

válasz erre
God of War (2018)
5.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja