Akár 30 órányi játékidőt is kihozhatunk a Wolfenstein: Youngblood-ból

2019. június 17.
3.6421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a sorozaton belül az első kooperatív epizód lesz, azonban a hírek szerint ennek ellenére is igencsak tartalmas élményeket kínál a kampány hosszúságának tekintetében a Wolfenstein: Youngblood.

Jerk Gustafsson, a MachineGames vezető producere a GamesBeat csapatával ugyanis egy interjúban megosztotta, hogy a BJ Blazkowicz lányait a főszerepbe állító FPS játékideje 25-30 óra közé tehető, ezt a hosszúságot pedig leginkább a non-lineáris történetnek köszönheti a végeredmény, mely a producer szerint az eddigi legnagyobb játékuk lett, noha a legrövidebb termelési idő alatt sikerül pontot tenniük a végére.

Remélhetőleg ez a kapkodás nem megy majd a minőség rovására, ugyanakkor biztosan lesznek majd bírálói a július 26-án PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re egyaránt megjelenő Wolfenstein: Youngblood-nak, hiszen az első modern kooperatív kaland lesz a sorozaton belül, mely a második rész eseményei után 19 évvel veszi kezdetét.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

A játékidőre vonatkozó híreket érdemes mindig kétkedve fogadni. Egyrészt kinek hogy sikerül elkapni a fonalat, attól is függ a hossza, másrészt meg a fejlesztők ebbe a 25-30 órába beleszámolják, hogy minden sarokba benézel.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Nagyszerű hír!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

****a tartalomnak ígérkezik!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 25 napja

Jól hangzik, masszív tartalom lesz!

válasz erre
Wolfenstein: Youngblood
11.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profilja