A Kalypso Media közzétette a Patrician IV hivatalos borítóját

2010. június 25.
2.1751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Kalypso Media közzétette a felhasználók részére a Patrician IV című játék hivatalos borítóját.

A Patrician II utódja 2010. szeptember 2-án jelenik meg PC-re és 49,99 Euróba fog kerülni. A Gaming Minds Studios GmbH fejlesztőcsapata fog munkálkodni a produktumon, azt ígérik, hogy egy színvonalas és izgalmas terméket kapnak a felhasználók a pénzükért cserébe. A kereskedelemről szóló stratégiai program az előző részekhez hasonlóan a Hanza-városok korába kalauzolja el a felhasználókat.

A játék célja, hogy egy fiatal kereskedő bőrébe bújva felvirágoztassuk a szülővárosunkat és a kereskedelmet, illetve némi hírnévre tegyünk szert. A Patrician IV-ben összesen nyolc gépi kereskedővel mérhetjük össze a tudásunkat, új épületekre tehetünk szert, melyeket fejleszthetünk is, hogy minél több egzotikus árucikk legyen a városunkban. Miközben a tengeren hajózva szállítjuk az árut, nem árt odafigyelnünk a kalózokra, mert bármikor megtámadhatnak minket, de természetesen mi is kezdeményezhetünk harcot velük. A szoftverben egyaránt fontos szerepet játszanak a politikai kapcsolatok, az időjárás, az adók és a kereskedelmi útvonalak. Az alkotás története a középkorban játszódik és olyan történelmileg valódi városokat is tartalmaz, mint Novgorod, Bergen, Köln, London és a többi.


A Kalypso Media közzétette a Patrician IV hivatalos borítóját - 2. kép



A Kalypso Media közzétette a Patrician IV hivatalos borítóját - 3. kép



A Kalypso Media közzétette a Patrician IV hivatalos borítóját - 4. kép

2 hozzászólás

skyman

14 éve, 11 hónapja és 12 napja

Lassn már a bóritó anyagszerkezete is ilyen nagy bejelentést fog követelni magának? Igaz jól néz ki meg minden, bár picit túlzás, ekkora hirt keríteni neki, inkább nyomnának még pár képet.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaGargameth profiljaBotyi profiljamarco profilja