A JoWood gamescom 2010 felhozatala

2010. július 28.
1.7871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha egy keleti kiadó és fejlesztő nincs jelen Európa legnagyobb játékkiállításán, az elfogadható, de egy öreg kontinensről származó csapat elzárkózása már maga lenne a blaszfémia.

Tudja jól ezt a JoWood brigádja is, éppen ezért, mielőtt még bármilyen vádaskodás érné őket, nagyon gyorsan bejelentették az idei gamescom-ra szánt játékaik listáját. Bár a show "kicsinységéhez" a cég is igazodni fog, lévén csak három alkotást visznek prezentálni, de ezeknek is ugyanúgy tudunk örülni, mintha legalább háromszor ennyien lennének.

Hogy miket is mutat majd be a közönségnek a JoWood? Nos, kezdésnek ott lesz az ArcaniA: Gothic 4, ami egyértelműen a tőlük érkező leginkább várt alkotás, és bár a népszerű szerepjáték-sorozat immáron nem az eredeti fejlesztőcsapat kezében formálódik, nem kicsit vagyunk kíváncsiak arra, hogy mivé alakult át a gótikus történet. Az expón továbbá helyet kap a SpellForce 2: Faith in Destiny kiegészítő is, ami feltehetően utolsó ízben kívánja bővíteni a nem kevésbé népszerű sorozatot. Végül, de nem utolsó sorban a JoWood egy Nintendo DS-re készülő programot is prezentálni fog az egybegyűlteknek, méghozzá a Playmobil Agents című, mini-játékokkal jócskán megpakolt okosságot, amit elsősorban a kisebb korosztálynak szánnak majd. Nem is kérdéses tehát, hogy a Gothic 4-re kell irányítanunk minden figyelmünket.
4 hozzászólás

Tibit

14 éve, 10 hónapja és 8 napja

Marduk írta:
Kíváncsi leszek az Arcaniára.
Ahogy én is! kacsintó smiley

válasz erre

Shade

14 éve, 10 hónapja és 9 napja

Várom már! Mikor is lesz ez a gamescom?

válasz erre

Marduk

14 éve, 10 hónapja és 9 napja

Kíváncsi leszek az Arcaniára.

válasz erre

Lac

14 éve, 10 hónapja és 9 napja

A Gothic széria sosem volt a kedvencem, azonban a SpellForce expanzió már a fogam alá való.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja