A JoWood gamescom 2009 felhozatala

2009. július 31.
1.8761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A JoWood csapata is sikeresen napvilágra hozta, hogy milyen játékokkal kívánja megörvendeztetni a játékosokat az augusztus 19-től, egészen augusztus 23-ig tartó 2009-es gamescom összejövetelen, Kölnben.

Aki ismeri a csapatot, az nyilván egy kicsit csalódott lehet a felhozatal láttán, főleg, hogy a kemény öt címből, csak három a Nintendo konzoljaira készül, a másik kettő pedig tulajdonképpen két legenda feltámasztása, amelyek reméljük, hogy a jelenben is olyan sikeresek lesznek, mint elődjeik a múltban. Lássuk a JoWood felhozatalát:

Yoga (Wii)
ArcaniA: A Gothic Tale
Painkiller: Resurrection
Agatha Christie: The ABC Murders (DS)
Safecracker (DS)

Ez lenne tehát az ominózus lista, amelyből az első egy Nintendo Wii-re érkező "jóga-szimulátor" (hiába-hiába...), a második a népszerű Gothic szerepjáték legújabb epizódja, a harmadik a darálást kedvelő FPS fanatikusok által méltán ismert és elismert Painkiller sorozat új darabja, a negyedik-ötödik résztvevő pedig két Nintendo DS cím, amelyek a kis marokkonzolhoz illően kaland illetve ügyességi stílusban fogantak. Új cím bejelentésére sajnos a jelen álláspontok szerint nincs esély a JoWood részéről!

A felsorolt játékok a rendezvényen már játszható formában lesznek jelen, aminek különösen örülünk az ArcaniA, illetve a Yoga esetében, hiszen míg előbbi itt fog már kész közeli állapotban debütálni, ami nagyon sokat nyom a latba a játékosoknál, addig utóbbi azért várományos, mert egyedinek, eddig még soha nem látottnak lett kikiáltva. Augusztusban minden kiderül!
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja