A jövő reményei és bukásai a felmérések alapján

2010. január 08.
1.9281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Vajon idén melyik játék lesz az, amelyik a legnagyobb bevételeket hozhatja a játékiparban? Egy felmérés alapján a legnagyobb esélyes nem más, mint a Halo:Reach, a trilógia előzményeit elmesélő történetet milliók várják világszerte.

A második helyezet a Final Fantasy XIII legújabb része lehet, hiszen a sorozatból e rész megjelenése előtt világszerte 85 millió példányt értékesítettek, így elég nagy bázisközönséggel rendelkezik. A harmadik név nem más, mint a Starcraft 2, amelyet nem különösebben kell kommentálni, hiszen a mai napig versenyeket rendeznek a több mint tíz éves első részből.

A GI internetes felmérése alapján lesznek olyan játékok, amik nem feltétlenül érik el azt a bevételt, amit az azokat fejlesztő csapat elvár. Itt a dobogó első fokára az Alan Wake kerülhet, hiszen óriási pénzeket öltek már bele, s mivel félig horror-játékkal van dolgunk, ezért nem mindenki vásárolja majd meg. A következő helyezet a Heavy Rain, amely hasonló vizekre tévedt, mint az Alan Wake; a harmadik játék pedig nem más, mint a Darksiders, ami a Bayonetta, a Dantes Inferno és a God of War III mellett kell, hogy bizonyítson. A közvélemény-kutatás alapján az idei évet a ritmusjátékok fogják a legjobban megsínyleni, ami nem is csoda, hiszen a stílus képviselőit futószalagon gyártják, így az emberek okkal unhatnak rá a műanyag zeneeszközökre.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja