A jövő héten leleplezik a Yakuza negyedik részét

2009. szeptember 14.
2.2491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sega mostanában nem sok franchise-zal képes eljutni négy-öt epizódig, pedig a Ryu Ga Gotoku sorozat részleges nyugati sikertelensége ellenére immáron az ötödik felvonást készül leleplezni, amennyiben a spin-off-nak számító Kenzan!-t is belevesszük.

Sajnálatos módon angol nyelvterületekre csak az első két, PlayStation 2-es iteráció jutott el, a PlayStation 3-as Kenzan!-tól kezdve pedig kifejezetten Japánnak kalapálják az arrafelé sikeres folytatásokat.

Toshihiro Nagoshi, a Ryu Ga Gotoku producere elégedett lehet az epikus saga iránt mutatott hazai érdeklődéssel, ugyanis a Tokyo Game Show-n már a negyedik sorszámozott részről kívánják lerántani a leplet, erről árulkodik a Sega újonnan nyitott teaser site-ja is. A dátum egybeesik a rangos játékexpóval, valamint korábban a Sega szintén megerősítette, hogy Kazuma Kiryu hosszúra hengerelt kalandjának újabb része bizony kint lesz a jó nevű játékünnepen. A felénk Yakuza címen híressé, vagy éppen hírhedtté vált széria negyedik darabja újfent PlayStation 3 exkluzivitást élvez, csakúgy, mint az Edo korban játszódó Kenzan! és a Ryu Ga Gotoku 3, ergo, egészen kicsi, durván 4-5 milliós játékos csoportot vesznek majd célba vele, ennyi eladott Sony konzollal számolunk a játék megjelenésének idején. A Tokyo Game Show-n tehát jó eséllyel pillanthatjuk meg az első képeket, esetleg videókat a Sega egyedi, alvilági atmoszférájú saga-járól, amiért csak még jobban várjuk az év utolsó nagy lélegzetvételű gamer összecsődülését.


A jövő héten leleplezik a Yakuza negyedik részét - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja