A Jövő Házában a World Cyber Games 2006 hazai döntője

2006. április 21.
1.8001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A World Cyber Games 2006 hazai döntőjét idén új helyszínen rendezik meg.

Korábban az Info Market adott volna otthont a magyarországi döntőnek, mely új helyszínen, a Jövő Házában kerül megrendezésre 2006. augusztus 27-én. A Counter-Strike 1.6 selejtező ugyanitt, augusztus 26-án lesz. A verseny nevezési határideje is meghosszabbodott, így a játékosok 2006. április 27-ig adhatják le nevezéseiket. A World Cyber Games – a világ legnagyobb számítógépes- és videojáték-bajnoksága - magyarországi döntőjét 2006. augusztus 27-én a Samsung Electronics Magyar Rt. támogatásával rendezik meg a Jövő Házában.

Az idei magyarországi selejtezőkre a következő játékkategóriákban lehet jelentkezni a hu.worldcybergames.com oldalon: CounterStrike 1.6, StarCraft: Brood War, WarCraft 3: The Frozen Throne, FIFA 2006, valamint Warhammer 40000: Winter Assault.

A World Cyber Games (WCG) versenysorozat a számítástechnika hazai rajongóinak – azon belül is a PC- játékosoknak – biztosít világszintű lehetőséget tudásuk megmérettetésére. A nyertesek ebben az évben is megkapják a lehetőséget arra, hogy a világbajnoki nagydöntőn bizonyíthassanak. A döntőnek idén a Forma-1-es versenyeiről híres Monza ad otthont.

A World Cyber Games a világ legnagyobb PC- és videojáték versenysorozata. A Samsung által alapított eseménysorozat mintegy 70 országból fogja össze a világ legjobb játékosait, és szervezett keretek között biztosít lehetőséget arra, hogy tehetségüket összemérjék bárkivel a világon.

A World Cyber Games magyarországi selejtezőin közel 500 játékos vett részt az elmúlt évben. A rendezvényen tavaly megközelítőleg 3000 pro-gamer – azaz professzionális játékos - mérte össze tudását hazánkban. Az első hazai megmérettetésre 2000-ben került sor Székesfehérvárott. Várhatóan óriási érdeklődés mellett rendezik majd meg az olaszországi nagydöntőt októberben. A tavalyi szingapúri nagydöntő minden eddigi várakozást felülmúlt, hiszen több mint 50 000 ember izgulhatta végig a küzdelmeket.

A World Cyber Games magyarországi selejtezőjének aktuális állásáról a rendezvény hivatalos honlapja, a hu.worldcybergames.com oldala, valamint számos rajongói weblap folyamatosan tudósít.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja