A jövőben évente rendeznének Berlinben IFA kiállítást

2005. szeptember 10.
1.4861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A berlini IFA (Internationale Funkausstellung) kiállítás szervezői azt fontolgatják, hogy a jövőben évente rendeznék majd meg a nemzetközi szórakoztatóelektronikai kiállítást és vásárt.

Eddig ugyanis minden második évben került megrendezésre a kiállítás, amelyen az elektrotechnikai cégek bemutathatták legújabb vívmányaikat. "Megvitatjuk a partnereinkkel és a kiállító vállalatokkal, hogy nem lenne-e lehetséges a jövőben évente megrendezni az IFA-t"- nyilatkozta az egyik német napilapnak Christian Göke, a berlini rendezvény főszervezője.

Annak ellenére, hogy az idei évben kevesebb érdeklődő látogatott el a kiállításra, Göke pozitívan értékelte az idei eredményüket is, mert a 2005-ös IFA-n több mint 2,5 milliárd dollár értékben köttettek szerződések. "Ha elégedetlenek lennénk a mostani forgalommal, akkor nem vetettük volna fel az évenkénti megrendezés ötletét"- így a főszervező. Az idei évben összesen 250.000 látogató volt kíváncsi az elektronikai újdonságokra, ami hozzávetőlegesen 10%-al kevesebb, mint két esztendővel korábban.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja