A jövőben a legtöbb AAA kategóriás UbiSoft játék 3D támogatással rendelkezik majd

2010. augusztus 02.
1.8991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 3D korunk egyik lépfenéjévé nőtte ki magát - amíg valaki be nem bizonyítja, hogy mennyire káros a szemnek -, így érthető, hogy a jövőben a legtöbb fejlesztőcsapat, köztük a francia UbiSoft is beáll a sorba, és egyre több alkotásukat vértezik fel a térhatású megjelenítés lehetőségével.

A cég angliai ügyvezető igazgatója, avagy Rob Cooper éppen erről beszélt az MCV magazin kíváncsi újságíróinak egy interjún belül, amelyben elárulta, hogy a jövőben a legtöbb AAA kategóriás címük támogatni fogja a 3D-t.

Hogy Rob pontosan milyen nagy címekre gondolt, az egyelőre kérdéses, konkrétumokról ugyanis nem beszélt, de állítása szerint az Avatar éppen elegendő löketet biztosított számukra ahhoz, hogy ezt a stratégiailag fontos döntést meghozzák. Ha a cég igazán nagy címeit vesszük ki a sorból, akkor a legújabb Assassin's Creed, a készülő Driver, a jövőre csúszott Ghost Recon, a szeptemberben érkező HAWX 2 például nagy esélyes lehet, ahogyan egy esetleges új Prince of Persia epizód, vagy éppen egy be nem jelentett Splinter Cell rész sem zárható ki többek között. Reméljük hamarosan konkrétumokat is megosztanak velünk a franciák.
1 hozzászólás

Shade

11 éve, 4 hónapja és 23 napja

Mi is olyan nagy szám ezen? Van egy program amivel 3D-s hatást lehet csinálni és 3D-s szemüveggel meg is van a 3D-s játék. Akkor sok értelme nincs. Egy ismereősöm 3D-be vitte ki az AC1-2-t, és a Mirror's Edge-t, sajna egyiket sem láttam, de aztmondja a ME-nél majdnem elszédült a tetőkön.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt