A japán RPG -Kék Sárkány- kiterjeszti szárnyait, hogy Európába repüljön

2007. június 29.
4.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft Games Studios örömmel tudatja, hogy a nagy érdeklődéssel várt ?Blue Dragon? című játék augusztus 24-től Magyarországon is megvásárolható lesz.

A japánban már sikeresen debütált újgenerációs RPG, a ?Blue Dragon? kizárólag az Xbox 360 újgenerációs játékkonzolok tulajdonosai számára készült, élethű környezettel, animált szereplőkkel, egyedülálló csatákkal és mély, lebilincselő cselekménnyel. A magas színvonalú japán fejlesztési technika és az Xbox 360 segítségével létrejött ?Blue Dragon? a Mistwalker Stúdió legendás játék producere, Hironobu Sakaguchi és az Artoon digitális fejlesztő vállalat közös munkájának csúcspontja. A Kék Sárkány epikus figuraterveit Akira Toriyama, a ?Dragon Ball Z? tervezője készítette, a zenéjét pedig Nobou Uematsu, a ?Final Fantasy? sorozat zeneszerzője komponálta.

A játékosok felfedezhetik a kék Sárkány óriási világát Shu, egy fiatal fiú bőrébe bújva, aki négy barátjával nyomoz annak érdekében, hogy legyőzzék a világukat veszélyeztető gonosz erőket.
Az emberfeletti hősök varázslatos erővel bírnak, és csodálatos képességiekkel uralni tudják káprázatos árnyéklényeiket, melyek között akár minotauruszt, főnixmadarat, vagy sárkányt is találhatunk.

Ráadásként a kalandorok Shu-t, barátait és világmentő nyomozásukat akár saját weboldalukra is felvihetik a hivatalos ?Blue Dragon Rajongói Oldaltervező Készlettel?, amely a http://www.xbox.com/en-US/games/b/bluedragonxbox360/ internet címen tölthető le. A Rajongói Oldaltervező Készlet fantasztikus artwork, skin, avatar és screenshot gyűjteményből, és más olyan eszközökből áll, melyek segítségével az oldalak tulajdonosai létrehozhatják saját, egyedi Kék Sárkány rajongói oldalukat.
3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 23 napja

Birodalom ?? mejik ?

válasz erre

Vendég

16 éve, 3 napja

én szeretnék kódot

válasz erre

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 2 napja

ki akkar tudni kodot az szoljon metin 2 magyar szeró draco:ch1,ch2,ch3,ch4 be vok. Nevem: e97 és 28 as vok
menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja