Ajándékkal kedveskedik majd a BioWare, ha meglesz az egymillió Dragon Age II demóletöltés

2011. február 21.
2.8271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BioWare kétségtelenül nem csak korunk egyik legjobb szerepjátékgyárosa, hanem az egyik legjobb ötletgyárosa is, lévén a hamarosan megjelenő Dragon Age II előzetes kipróbálható verziójához egy nagyon ötletes kezdeményezést társítottak nekünk.

Így aki szeretné a kész verzió megjelenésekor néhány exkluzív in-game tárggyal indítani a kalandot, az adja tovább minden ismerősének, hogy ők is szóljanak az ismerőseiknek, mert el kell érni a demóletöltések számával az egymilliót, így kap majd minden játékos sok szépet és jót.

Amint ugyanis az a játék hivatalos honlapján olvasható bejelentésből kiderült, ha március első napjáig egy millió fanatikus letölti a Dragon Age II demóját, akkor a március 11-én érkező kész verziót minden egyes játékos - aki nem töltötte le a demonstrációt, még azok is - két exkluzív in-game tárggyal, pontosabban könyvvel indíthatják a kalandot, amelyek a The Far Cliffs of Kirkwall és a Lothering's Lament nevet kapták, és elolvasásukat követően extra pénzt és tapasztalati pontokat adnak hősünknek. Ne feledjük, a Dragon Age II demója holnap érkezik!
Dragon Age II előzetes kipróbálható verziójához egy nagyon ötletes kezdeményezést társítottak nekünk.'>
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

Biztos megvolt az egy millió...mosolygó smiley

válasz erre
Dragon Age II
699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja