Ajándék Batman: Arkham City jár az ASUS DirectCU kártyáihoz

2011. október 18.
1.8961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden eddiginél szélesebbre bővült a játékosokat hűvösebb és jobban teljesítő hardverrel, DirectCU hűtési megoldással és Super Alloy Power alkatrészekkel csábító ASUS DirectCU grafikuskártya-család palettája.

Annak demonstrálására, hogy mennyire stabilan és simán lehet játszani ezekkel a DirectX 11-es kártyákkal, az ASUS egy speciális ajándékkal kedveskedik a 2011-es ünnepi időszakra: a Warner Bros. Entertainment Inc. Batman: Arkham City című játékával, amely jól kihasználja a DirectX 11-et, illetve az NVIDIA egyéb funkcióit, mint a PhysX és a 3D Vision.

A DirectCU technológia 20 százalékkal hűvösebb működést eredményez
Az ASUS által kidolgozott DirectCU hűtés a legigényesebb anyagokat és gondosan elhelyezett alkatrészeket használ a garantáltan jobb hűtés és teljesítmény érdekében. A tiszta réz hőcsövek közvetlenül érintkeznek a GPU-val és vezetik el a hőt, a speciális felületű hűtőborda pedig hatékonyabban osztja szét a meleget. A különféle ASUS DirectCU-kártyák átlagosan 20 százalékkal hűvösebben működnek, mint a referenciakártyák, ami zökkenőmentesebb játékot, hosszabb élettartamot és jobb túlhajthatóságot eredményez. A második generációs DirectCU II-kártyák két csendes, 100 mm-es ventilátort használnak, amelyek 600 százalékkal több levegőt mozgatnak meg a normál modellekhez képest, még tovább javítják a hűtést, ugyanakkor a zajszintjük magas terhelés esetén is mindössze 31dB.

Megnövelt teljesítmény és élettartam Super Alloy Power alkatrészekkel
A játékosok olyan hardvert keresnek, amellyel a lehető legjobban kiélvezhetik a közelgő ünnepi idényt, és amelyre hosszú távon is számíthatnak - az ASUS a Super Alloy Power technológiát szánja erre. A Super Alloy Power technológia a tápellátást biztosító alkatrészeknél egy egyedi ötvözetet használ. A jobb minőségű és hőállóbb anyagokból stabilabb és tartósabb kártyák készülnek, amelyek a legkeményebb játékszituációkban is védelmet jelentenek az olyan kellemetlenségek ellen, mint a túlmelegedés vagy az összeomlások.

Batman: Arkham City az ünnepre, ajándékba
A legújabb DirectX 11-es játékokat natívan futtató ASUS DirectCU grafikus kártyák teljesítményének demonstrálására az ASUS és az NVIDIA a Warner Bros. Entertainmenttel együttműködve ingyen adja a kártyákhoz 2011 egyik legjobb játékát. A Batman: Arkham City a 2009-ben az "Év játéka" címet elnyert Batman: Arkham Asylum folytatása, amelyben a Sötét Lovag újból felveszi a harcot Gotham City bűnözőivel - a játék a szuper-realisztikus harc, rejtőzködés és hi-tech meglepetések kombinációját kínálja. A még fantasztikusabb és élvezetesebb kalandok azonban komoly PC-teljesítményt igényelnek, és az élmény maximális kiélvezéséhez az ASUS javasolja is egy GeForce GTX 560 alapú (vagy még erősebb) kártyára történő frissítést. A játékot DirectX 11-re optimalizálták a játékvilág még valósághűbb megjelenítéséhez, az élethű karaktermozgatás és a környezeti interakció érdekében pedig a továbbfejlesztett PhysX rendszert használja - vagyis az 1080p vagy még nagyobb felbontásban történő játékhoz meglehetősen erős grafikus kártya szükséges, ha minden effekt be van kapcsolva. A tökéletes DirectX 11-implementáció csak az egyike azon dolgoknak, amik kiemelik a játék PC-s verzióját a többi platform közül, és ami miatt ez a legjobb módja a Batman: Arkham City élvezetének.

Az alábbi modellekhez mellékelik a teljes Batman: Arkham City játékot, amíg a készlet tart:

ENGTX580 DCII/2DIS/1536MD5
ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5
ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5
ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5
ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5
ENGTX560 DCII OC/2DI/1GD5
ENGTX560 Ti DC/2DI/1GD5
ENGTX560 DC/2DI/1GD5
6 hozzászólás

Vendég

9 éve, 23 napja

totyak írta:
Akki ennyi pénz kipenget egy kártyáért az,
a, vagy milliomos
b, vagy hülye

de semmiképpen nem szorul rá egy ilyen ajándékra. Nem is értem, hogy ezzel valójában kit akarnak vásárlásra ösztönözni, ki a kiszemelt céltábor?
inkább a második

válasz erre

totyak

9 éve, 23 napja

Akki ennyi pénz kipenget egy kártyáért az,
a, vagy milliomos
b, vagy hülye

de semmiképpen nem szorul rá egy ilyen ajándékra. Nem is értem, hogy ezzel valójában kit akarnak vásárlásra ösztönözni, ki a kiszemelt céltábor?

válasz erre

Vendég

9 éve, 23 napja

Bakker, a ENGTX580 DCII/2DIS/1536MD5 pl 150 ezer!!! forint. Azért az nagyon kemény.

válasz erre

skyman

9 éve, 23 napja

Úgyis vennem kéne egy új videokarit

válasz erre

Vendég

9 éve, 23 napja

na ja ha nem százere lenne egy kártya jó is lenne

válasz erre

Vendég

9 éve, 23 napja

neeee ez mekkora nagy akció már! király!

válasz erre
Batman: Arkham City
6.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaMarduk profilja